صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۲ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۷
یوسفی در گفتگو با آنا خبر داد:

طراحی و ساخت حشره‌کش زیستی گیاهی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل از طراحی و ساخت حشره‌کش زیستی گیاهی خبر داد.
کد خبر : 357406

محمدرضا یوسفی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بابل اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی توجه به حوزه علم و دانش مثبت بوده و افزایش دانشگاه‌ها، گسترش و تنوع رشته‌های تحصیلی در آموزش عالی موجب تعالی و شکوفایی علمی کشور شده است.


وی با بیان اینکه تشویق دانشجویان به مطالعه مجلات مربوط برای انتقال مطالب جدید علمی مؤثر خواهد بود، اظهار کرد: درگیرکردن دانشجویان در فرآیند آموزش و تشویق آنها به تفکر و شرکت در مباحث علمی و خارج‌کردن کلاس از استادمحوری، ایجاد یا تسهیل فرصت‌های مطالعاتی برای استادان به‌خارج از کشور برای آشنایی با تکنیک‌های جدید علمی و حمایت و ارائه راهکار برای تعالی و پیشرفت علمی دانشگاه و جامعه بسیار حائز اهمیت است.


یوسفی خاطرنشان کرد: پشتکار و تلاش برای ارتقای سطح علمی دانشجویان و استفاده از جدیدترین متدهای تدریس و وسایل کمک‌آموزشی و استفاده از تکنولوژی‌های به‌روز برای انتقال کامل‌تر و درک بهتر مطالب علمی است.


پژوهشگر برتر کشوری تأکید کرد: مهم‌ترین بحث در دانشگاه‌ها دورشدن یا فاصله زیاد دانشگاه با صنعت است که متأسفانه متولیان این قسمت هیچ‌گونه آشنایی با این موضوع نداشته و به‌طور کلی با این بحث غریبه‌اند و مادامی‌ که دانشگاه با صنعت ارتباط مناسبی نداشته باشد، آموزش با مشکل مواجه خواهد شد.


یوسفی درباره برنامه‌های آینده خود گفت: تاکنون تمرکز این‌جانب بر آموزش مناسب دانشجویان در درس تخصصی بوده  و در کنار آن دستی هم در کارهای تحقیقاتی به‌‌ویژه طراحی و ساخت حشره‌کش زیستی گیاهی دارم که چند سالی در این مورد مشغول کارهای تحقیقاتی هستم و دو ثبت اختراع و یک محصول نیز در حال ساخت و تجاری‌سازی دارم.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بابل اظهار کرد: از مسئولان دانشگاه انتظار دارم به دانشجویان و ایده‌های علمی و پژوهشی آنان توجه داشته باشند، چون جوانان ما دارای توان بالقوه بالایی هستند که می‌توان این ظرفیت را بالفعل کرد.


به گزارش آنا، محمدرضا یوسفی دانشیار رشته انگل‌شناسی و عضو هیئت‌ علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل است و تاکنون چاپ بیش از 120 مقاله ISI در ژورنال‌های معتبر بین‌المللی، چاپ بیش از 50 مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر ISC، چاپ چهار جلد کتاب تألیف و ترجمه، ثبت 27 ژن از انگل‌های مختلف ایران برای نخستین‌بار در بانک جهانی ژن، ثبت دو اختراع در سازمان اسناد کشور، راهنمایی و مشاوره بیش از 50 پایان‌نامه‌ ارشد و دکترای حرفه‌ای و تخصصی، عضویت در هیئت تحریریه مجلات علمی بین‌المللی، دبیری علمی و عضویت در کمیته‌های علمی کنگره‌های دامپزشکی کشوری، سه بار کسب عنوان پژوهشگر برتر استان مازندران و یک‌بار پژوهشگر برتر کشور را در کارنامه علمی خود دارد.


انتهای پیام/4117/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر