صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۲۷ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷
رئیس مرکز قرآن وزارت بهداشت:

برنامه سال ۹۸ وزارت بهداشت در حوزه قرآن و عترت در دست اقدام است

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: برای تدوین برنامه سال ۹۸ در حوزه قرآن و عترت از همایش‌ها ایده‌های خوبی را خواهیم گرفت.
کد خبر : 356876

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمدمهدی بحرالعلوم در حاشیه برگزاری چهارمین همایش فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه شهید بهشتی در خصوص اهداف برگزاری این دوره در چهارمین بخش خود، گفت: مرکز قرآن و عترت در طول سال برنامه‌های قرآنی متفاوتی را برای خود را تعریف کرده که یکی از این برنامه‌ها هر ساله به خود دانشجویان قرآنی که مجمع قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی را در اختیار دارند واگذار می‌شود تا با این کار در حقیقت این خود دانشجویان باشند که برنامه را به‌صورت کامل اجرا می‌کنند.


وی هدف از این کار را کسب تجربه و هویت در میان فعالین دانشجویی در حیطه قرآن دانست و ادامه داد: هدف از این کار کسب هویت برای دانشجویان و تبدیل‌شدن این افراد به نیروهای توانا در اجرا می‌باشد تا با کسب تجربه بتوانند در آینده که در رده‌های مهم و مختلف اجرایی، بهداشتی و درمانی به خدمت گرفته خواهند شد از تجربه نشست‌ها و فعالیت‌های قرآنی در دوران دانشجویی استفاده کنند. بر همین اساس برای چهارمین سال همایش بزرگ فعالین قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی را به دانشجویان سپرده‌ایم و اطمینان داریم زمانی که کاری به دانشجو سپرده شود بهترین نتیجه را خواهد داد.


قائم‌مقام دبیر ستاد اقامه نماز وزارت بهداشت با تأکید بر این نکته که البته هدف ما از این شیوه برگزاری تنها کسب تجربه نیست و در کنار این همایش از برگزاری کارگاه‌های مناسب با حضور اساتید مجرب نیز بهره‌مند می‌شویم، خاطرنشان کرد: در این کارگاه‌ها تلاش داریم تا با حضور دانشجویان قرآنی از سراسر کشور به دنبال ارتقای فهم و درک این عزیزان از فعالیت‌های قرآنی باشیم تا این روند به نحوه برنامه‌ریزی هر چه‌بهتر این دانشجویان در فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌هایشان کمک کند.


بحرالعلوم بابیان اینکه هدف کلی و نهایی ما ارتقای فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌های علوم پزشکی است، ابراز داشت: تلاش داریم تا فعالیت‌های قرآنی در سراسر دانشگاه‌های علوم پزشکی ارتقای کمی و کیفی پیدا کند و فکر می‌کنم که در بستر دانشجویی قطعاً این اتفاق خواهد افتاد، زیرا در میان جامعه مخاطب ما؛ مهم‌ترین گروه دانشجویان هستند که در سنین رشد قرار داشته و آینده داران و آینده‌سازان کشور خواهند بود.


رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در پاسخ به این سؤال که برنامه‌های شما در سال جدید در حوزه قرآن و عترت چه خواهد بود؟ اظهار داشت: در مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت برنامه‌های قرآنی را به‌صورت پنج‌ساله تعریف کرده‌ایم که بر اساس این زمان‌بندی سال ۹۷ سال سوم و سال پیش رو یعنی  ۹۸ سال چهارم این برنامه خواهد بود. استخوان‌بندی این برنامه پنج‌ساله واحد است اما در هرسال بازنگری بر روی این برنامه صورت خواهد گرفت. با توجه به این‌که مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت فعالیت‌های ستاد اقامه نماز و شورای امر به‌ معروف را نیز عهده‌دار شده است و از این‌ پس جریان جدیدی را خواهیم داشت؛ تلاش داریم تا ان‌شاءالله لطافت و ظرافت بیشتری به برنامه‌ها داده و همچنین نشاط بهتری در این برنامه‌ها دیده شود.


وی با بیان این‌که در حال حاضر در حال تدوین برنامه سال ۹۸ هستیم، یادآور شد: مطمئن هستیم برای تدوین این برنامه از همایش‌های این‌چنینی که در حال برگزاری است ایده‌های خوبی را خواهیم گرفت و درصورتی‌که نیاز به بازنگری دیده شود این روند را خواهیم داشت.


بحرالعلوم در پاسخ به این سؤال که جایگاه قرآن و عترت را در دانشگاه‌های علوم پزشکی در سالی که گذشت چگونه ارزیابی می‌کنید؟ گفت: درمجموع وضعیت قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور نسبت به گذشته در شرایط بهتری قرار دارد،  اما نسبت به وضعیت مطلوب  و آن چیزی که باید باشیم راه بسیاری پیش روی ما است. بر همین اساس تلاش می‌کنیم تا در میان خانواده دانشگاهیان علوم پزشکی کسی نباشد که از فعالیت‌های قرانی اطلاعی نداشته باشد و حتی در این مسیر بی‌انگیزه باشد. ما به دنبال جذب حداکثری هستیم و هدف‌داریم تا حداقل کاری کنیم که همه تا حد نیاز خود با فعالیت‌های قرآنی ارتباط داشته باشند.


رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در پایان در پاسخ به این سؤال که فعالیت‌های قرآنی شما در زندگی شخصی تا چه اندازه پررنگ است؟ بیان داشت: من درزمینة حفظ قرآن و مفاهیم قرآن کارکرده‌ام و تحصیلات خود را در همین زمینه در دانشگاه علوم و قرآن و حدیث گذراندم و در کنار کار اداری به تدریس و داوری کار قرآن نیز می‌پردازم و البته در صداوسیما نیز حضور و فعالیت دارم. به دانشجویان عزیز فعال قرآنی توصیه می‌کنم قرآن را در رفتار مانند ما نبینند بلکه خودشان مستقیم با قرآن ارتباط بگیرند و خیلی منتظر دیگری نباشند، زیرا قرآن با تبیینی از سوی ائمه و معصومین علیهم‌السلام با همه مستقیم سخن گفته است و می‌توان با قرآن مستقیماً ارتباط خوبی برقرار کرد.


انتهای پیام/4108/ 4122/


انتهای پیام/

ارسال نظر