صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۱ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۷
عضو شورای شهر تهران:

هزینه اداره شهر تهران تنها بر دوش شهروندان نیست

رئیس کمیته برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: هزینه اداره تهران تنها بر دوش شهروندان نیست و باید سهم شهرداری از محل جرائم راهنمایی و رانندگی پرداخت شود.
کد خبر : 356325

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مجید فراهانی در جلسه صبح امروز شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه هزینه اداره شهر تنها بر عهده شهروندان نیست و باید سهم شهرداری از محل جرائم راهنمایی و رانندگی پرداخت شود، اظهار کرد: لازم است برای اداره مناسب شهر، بدون گران کردن، همه ذی‌نفعان به اجرای قانون تن داده تا منابع مورد نیاز برای اداره تهران فراهم شود.


وی تصریح کرد: یکی از منابع مالی اداره شهر و خدمت‌رسانی در بحث ترافیک، وجوه حاصل از جریمه‌های تخلفات رانندگی است و بر اساس ماده ۲۳ قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی و وجوه حاصل از جرائم باید به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، وزارت راه و ترابری و  پلیس راهنمایی و رانندگی تخصیص داده شود.


رئیس کمیته برنامه و بودجه و نظارت مالی شورای اسلامی شهر تهران افزود: تا ۶۰ درصد از کل وجوه حاصله به تفکیک درآمدهای ناشی از تخلفات رانندگی خارج از شهر و داخل محدوده شهرها و روستاها حسب مورد به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور به صورت متمرکز و در شهرها به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از طریق استانداری همان استان به تناسب ۷۰ و ۳۰ درصد اختصاص یابد.


عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه اظهار کرد: با توجه به اهمیت استانداردسازی  وسایل مربوط به تجهیزات ایمنی رانندگی، باید نسبت به صرف این مبلغ در راستای استانداردسازی وسایل و تجهیزات ایمنی راه‌ها، خط‌کشی و نگهداری آن‌ها، تهیه و نصب و نگهداری علائم راهنمایی و رانندگی و تجهیزات ایمنی احداث پل‌های عابر پیاده و....اقدام  شود.


فراهانی اذعان کرد: سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۶ جرائم راهنمایی و رانندگی در تهران بزرگ بیش از 29 هزار میلیارد ریال بوده است و بر اساس بند الف ماده ۲۳ قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی سهم شهرداری تهران ۶۰ درصد این مبلغ وصولی است ولی تاکنون تنها کمتر از ۵ درصد به شهرداری پرداخت شده است.


 وی با بیان اینکه این روند در حالی صورت گرفته که شهرداری تهران از محل منابع داخلی خود نسبت به استاندارد‌سازی وسایل و تجهیزات ایمنی راه‌ها، خط‌کشی و نگهداری آن، تهیه و نصب و نگهداری علائم راهنمایی و رانندگی و تجهیزات ایمنی اقدام کرده است، به پرداخت سهم شهرداری از جرائم رانندگی تأکید کرد.


عضو شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: این روند و عدم پرداخت سهم شهرداری هزینه‌ای را بر دوش شهروندان خواهد گذاشت و من از رئیس سازمان برنامه و بودجه انتظار دارم در مسیر اجرای بند ۳ ماده ۷۱ قانون اصلاحی شورای اسلامی کشور درباره «لزوم پرداخت سهم شهرداری تهران از محل جرائم راهنمایی و رانندگی» در راه دریافت مطالبات به‌حق شهر و شهروندان توسط شهرداری همراهی کند.
 
فراهانی در پایان ابراز امیدواری کرد با اقدام به‌موقع شهردار  تهران شاهد توجه به مطالبات شهرداری از دولت و فراهم کردن تهران به عنوان شهری برای زندگی همه شهروندان باشیم.


انتهای پیام/۴۱۰۵/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر