صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۳۰ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۷
ساعدی در گفتگو با آنا:

بنزین افزایش قیمت ندارد، اما سهمیه‌بندی می‌شود

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: با افزایش قیمت بنزین مخالفیم، اما طرح‌های سهمیه‌بندی را بررسی و نهایی می‌کنیم.
کد خبر : 356192

قاسم ساعدی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره سهمیه‌بندی بنزین اظهار کرد: کمیسیون انرژی مجلس هنوز کار مطالعاتی در زمینه چگونگی سهمیه‌بندی بنزین را به پایان نرسانده است.


وی با تأکید براینکه از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در این زمینه دعوت کرده‌ و با آنان رایزنی کرده‌ایم، بیان کرد: این طرح در کمیسیون انرژی در حال چکش‌کاری است که سهمیه‌بندی به چه روشی صورت گیرد تا افزایش قیمت به همراه نداشته باشد.


ساعدی تصریح کرد: در هفته‌های آینده سهمیه‌بندی بنزین به‌طور مشخص به صحن مجلس خواهد آمد و تصمیم‌نهایی در این زمینه گرفته می‌شود.


نماینده مردم هویزه و دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی درباره مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه مبنی براینکه قیمت حامل‌های انرژی و نحوه توزیع آن تغییری نخواهد داشت، خاطرنشان کرد: این یک طرح تخصصی است که باید در کمیسیون‌ با کار کارشناسی‌شده به نتیجه برسد. کمیسیون تلفیق، قانون عمومی کشور را مصوب می‌کند اما کمیسیون‌ها در بحث محتوایی و شیوه عملکرد رأی می‌دهند.


وی اضافه کرد: مجلس به هیچ‌وجه طرفدار افزایش قیمت حامل‌های انرژی نیست؛ ولی در موضوع سهمیه‌بندی بنزین دو موضوع مطرح است، مجلس معتقد است با توجه به اینکه فاز جدید تولید بنزین در کشور باز شده از مرز خودکفایی گذشته و در مرحله صادرات آن قرار داریم، نباید خود را در معرض سهمیه‌بندی قرار دهیم.


عضو کمیسیون انرژی در طرح موضوع دوم در زمینه حامل‌های انرژی گفت: طرح بعدی که طرفداران زیادی هم دارد این است که برای جلوگیری از قاچاق و هدررفت بنزین و صرفه‌جویی در آن باید سهمیه‌بندی داشته باشیم که نحوه سهمیه‌بندی خودش به چندین نظر تقسیم می‌شود.


ساعدی تصریح کرد: برخی اعتقاد دارند که باید سهمیه‌بندی روزانه صورت گیرد و عده‌ای دیگر معتقدند به صورت ماهانه باشد. البته نظراتی هم مبنی بر دریافت سرانه بنزین وجود دارد که در میزان دریافت‌ها اختلاف نظر است. نظری هم وجود دارد که می‌گوید مانند سابق، ماهانه 60 لیتر بنزین به خودروداران بدهیم، اما هنوز به یک طرح جامع و جمع‌بندی نهایی در کمیسیون انرژی و مجلس نرسیده‌ایم.


انتهای پیام/4034/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
ناشناس
08:22 - 1397/11/09
60 لیر سهمیه برای خودروهابسیارکمتراست و این مقدارباید حداقل 120 لیترباشد تامردم حداقل بتوانند سرکارشان باماشین بروند .