دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۳:۲۶ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۷
به همت یک شرکت دانش بنیان؛

بطری‌های جاذب پرتو UV تولید شد

شرکت‌های تولیدکننده روغن خوراکی به دلیل از دست رفتن کیفیت محصول تولیدی در مواجهه با نور خورشید و حرارت طبیعی، از بطری‌های جاذب UV استفاده می‌کنند.
کد خبر : 356128

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شرکت‌های تولیدکننده روغن خوراکی به‌‌‌دلیل از دست رفتن کیفیت محصول تولیدی در مواجهه با نور خورشید و حرارت طبیعی، از بطری‌های جاذب UV استفاده می‌کنند.


با استفاده از «مستر بچ‌»های نانویی میزان جذب پرتو UV افزایش‌یافته و ویتامین‌های موجود  در روغن، پایدار می‌مانند. حفظ پایداری زنجیره و ویتامین‌ها، پایداری شفافیت روغن، حفظ عطر و طعم روغن از مزایای این  نوع بطری‌ها است.


این بطری با حمایت ستاد نانو و توسط شرکت «پارسا پلیمر شریف» ساخته‌ شده است که در حوزه تولید انواع «مستر بچ‌» های پلیمری فعالیت می‌کند.


انتهای پیام/4085/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر