صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۷ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷
نصیری:

برای استفاده از ظرفیت سمن‌ها، نباید منتظر حوادث ماند

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: برای استفاده از ظرفیت سمن‌ها، نباید منتظر حوادث ماند.
کد خبر : 355634

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، از روابط عمومی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، محمد نصیری در نشست با مرتضی اکبرپور معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور، عنوان کرد: از یک طرف می‌توان برای کمک‌رسانی بیشتر و جذب مشارکت مردم همچون زمان حوادث، برنامه‌ریزی و فرهنگ‌سازی کرد و از سوی دیگر می‌توان با تعامل بیشتر با سمن‌ها و تشکل‌های مردمی خودجوش مختلف در سطوح محلی، منطقه‌ای و… برای رفع مشکلات موجود جامعه تلاش کرد.


رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه کارهای عام‌المنفعه باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و امکانات سازمان‌های مربوطه، به‌صورت افقی و بدون موازی‌کاری انجام شود، خاطرنشان کرد: امروز آنچه می‌تواند گره از کار مشکلات جامعه باز کند، تقویت فرهنگ و روحیه داوطلبی در میان همه قشرهای جامعه است، بنابراین اگر روحیه داوطلبی در میان مردم و مسئولان حاکم شود، هیچ مشکلی بدون راه‌حل باقی نمی‌ماند.


معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور نیز در این نشست ضمن تأکید بر حضور پررنگ خیران و داوطلبان در تفاهم‌نامه‌های همکاری میان سازمان‌های خیریه‌ای و مردم‌نهاد، گفت: باید پیش از وقوع بحران‌ها به سراغ سمن‌ها رفت تا نقش مردم بیش‌ازپیش در فعالیت‌های داوطلبانه، ساماندهی شود.


اهمیت تداوم مانورهای شبیه‌سازی‌شده


مرتضی اکبرپور ضمن تحسین توانمندی‌ها و ایده‌های جمعیت هلال‌احمر در بهره‌گیری از خدمات داوطلبانه برای رفع نیازهای قشرهای آسیب‌دیده، افزود: همه دستگاه‌های دخیل در چرخه مدیریت بحران، باید از قبل آمادگی‌های لازم را داشته باشند و مدیریت در بحران زمانی موفق می‌شود که پیش از وقوع بحران، همه اقدامات موردنیاز را انجام داده باشد.


وی در ادامه به اهمیت تداوم مانورهای شبیه‌سازی‌شده اشاره کرد و گفت: جوامع محلی باید به‌گونه‌ای تقویت و مدیریت شوند که بحران از همان منطقه مدیریت شود.


لازم به ذکر است، تأکید بر ضرورت بهره‌گیری بهینه از ظرفیت‌های سمن‌ها پیش از وقوع بحران‌ها، ارائه آموزش‌های تخصصی و سطح‌بندی شده منطبق بر حوزه فعالیتی سمن‌ها و برگزاری مانورهای شبیه‌سازی برای آمادگی بیشتر در زمان حادثه، از محورهای اصلی این نشست بود که در آینده‌ای نزدیک با امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک، پیگیری خواهد شد.


انتهای پیام/4087/ 4007/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر