صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۷ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۷
بهروزی با آنا مطرح کرد:

نبود مهارت عملی مهم‌ترین مشکل فارغ‌التحصیلان مهندسی صنایع

مدیر گروه مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی قم، مهم‌ترین مشکل فارغ‌التحصیلان این رشته را نداشتن مهارت عملی و کاربردی‌سازی آموزش‌های تئوری دانست.
کد خبر : 354778

فرزاد بهروزی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: رشته مهندسی صنایع، ترکیبی از علم مدیریت و امور مهندسی است که با شاخه‌های کنترل و مدیریت کیفیت، کنترل پروژه و مدیریت منابع انسانی نقش مهمی در سیستم‌های خدماتی، تولیدی و صنعتی کشور دارد.


وی افزود: کسانی که از مهندسان این رشته در سیستم‌های خود استفاده کنند، شاهد کاهش هزینه‌ها، مدیریت منابع و بهبود کسب و کار می‌شوند.


مدیرگروه رشته مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با بیان اینکه مهارت‌محوری دانشجویان در این دانشگاه مورد توجه قرار گرفته است، گفت: واحد قم از پنج سال گذشته برنامه‌های مختلفی از جمله بازدیدهای علمی از شرکت‌ها،کارخانه‌ها و محیط‌های کاری، آموزش‌های عملی و تخصصی و ارتباط با بخش صنعت را برای ارتقای مهارت‌افزایی دانشجویان فراهم کرده است.


بهروزی افزود: حضور دانشجویان در محیط‌های کاری و آشنایی با خط تولید باعث توانمندی آنان در عرصه‌های مختلف می‌شود.


وی با اشاره به حلقه مفقوده بین دانشگاه و صنعت گفت: باید ارتباط‌ها قوی‌تر شود تا از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها در راستای ارتقای بخش صنعت استفاده شود.


مدیرگروه رشته مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم بیان کرد: باید ارتباط‌ها به‌گونه‌ای باشد تا دانشگاه مشکلات بخش صنعت را شناسایی کند و در قالب طرحی علمی موانع را رفع کند، این امر در دانشکده مهندسی این دانشگاه در حال اجراست.


بهروزی با تأکید بر اینکه رویکرد دانشگاه باید مشکل‌محور شود، گفت: دانشگاه با تجربه علمی و عملی می‌تواند در عرصه‌های مختلف از جمله صنعت ورود پیدا کند.


وی گفت: این امر باید به فرهنگ تبدیل شود تا با تبادل اطلاعات و تجارب ظرفیت دانشگاه‌ها در حل مسائل روز جامعه استفاده کنیم.


مدیرگروه رشته مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم  از معرفی چهار دانشجوی رشته فنی به بخش صنعت خبر داد و گفت: این تعداد دانشجو اکنون مشغول به کار هستند که زیر نظر تجربه دانشگاه مشکلات را پشت سر گذاشته‌ و رشد و رونق را برای واحدهای صنعتی به ارمغان آورده‌اند.


وی در توصیه‌ای به دانشجویان گفت که با شناسایی استعدادها و توانمندی‌ها در یکی از رشته‌های فنی و مهندسی ورود کنند و در کنار آموزش‌های تئوری به کارآموزی در شرکت‌ها و کارخانه‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشند.


بهروزی گفت: اکنون مهم‌ترین مشکل فارغ‌التحصیلان نداشتن مهارت عملی و کاربردی‌سازی آموزش‌های تئوری است که منجر می‌شود در بازار کار سهمی نداشته باشند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر