صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نمایش فیلم «مزرعه پدری» رسول ملاقلی‌پور در موزه سینما 

دو فیلم سینمایی «گل یخ» و «مزرعه پدری» در موزه سینما به نمایش درمی‌آید.
کد خبر : 354541

به گزارش خبرنگار حوزه سینمای گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، روز پنج‌شنبه چهارم بهمن‌ماه دو فیلم «گل یخ» به کارگردانی کیومرث پوراحمد و «مزرعه پدری» به کارگردانی رسول ملاقلی‌پور در موزه سینما به نمایش درمی‌آیند.


این دو فیلم با حضور عوامل آن در دو سانس ساعت ۱۵ با فیلم گل یخ و ساعت ۱۷ با فیلم مزرعه پدری به نمایش در می‌آیند.


این ویژه‌برنامه‌‌ با عنوان«نمایش گزیده‌ چهل سال سینمای ایران» به مناسبت بزرگداشت چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران تدارک دیده شده که هر هفته پنج‌شنبه‌ها فیلم‌ها در دو سانس به روی پرده می‌روند. 


گل یخ فیلمی به کارگردانی و نویسندگی کیومرث پوراحمد و تهیه‌کنندگی غلامرضا موسوی ساخته سال ۱۳۸۳ است که در ۱۹ اسفند ۱۳۸۲ بر روی پرده سینما رفت و در ۵۶ روز نمایش ۱۶۳ میلیون فروش کرد. این فیلم مضمونی شبیه فیلم سلطان قلب‌ها ساخته محمدعلی فردین در سال ۱۳۴۷ دارد و اولین بازی الناز شاکردوست در عرصه سینما به حساب می‌آید. حمیدرضا حامی به‌عنوان خواننده، آهنگهای من و گنجشک‌های خونه،  و غم تنهایی را در این فیلم می‌خواند.


در خلاصه داستان آن آمده است: ترگل که زندگی خانوادگی خوبی ندارد دلبستهٔ عباس است، اما پدرش با ازدواج آن‌ها مخالف است. ترگل از خانه می‌گریزد و با عباس ازدواج می‌کند. عباس که قصد دارد برای کار به جزیره کیش برود، ترگل را نزد مادرش به روستا می‌فرستد… 


مزرعه پدری چهاردهمین فیلم بلند رسول ملاقلی‌‌پور است. نویسندگی این فیلم را خود ملاقلی‌پور برعهده داشته‌ است. در این فیلم مهدی احمدی، جمشید هاشم پور و آتنه فقیه نصیری به ایفای نقش پرداختند.


مزرعه پدری داستان نویسنده‌ای به نام محمود است که به‌خاطر بررسی آخرین رمانش (مزرعه پدری) از سوی یک تشکل دانشجویی در دزفول همراه خانواده‌اش به این شهر می‌رود. او رابطه‌ای بسیار عمیق و نزدیکی با فرزندان و همسرش دارد، اما در میانه‌های نشست یکی از دانشجویان به کشته شدن همسر و فرزندانش در اثر حمله توپخانه دشمن در سال‌های ابتدایی جنگ تحمیلی اشاره می‌کند که موجب تغییر ناگهانی شرایط روحی محمود می‌شود و با بازگشت به گذشته، خاطرات حضورش در صحنه‌های نبرد را مرور می‌کند.


انتهای پیام/4046/ 4122/ن


انتهای پیام/

برچسب ها: موزه سینما
ارسال نظر