صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۱۰ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۷
در گفتگو با آنا مطرح شد؛

هدایت پایان‌نامه‌های دانشجویی به سمت طرح پایش آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده گفت: با توجه به کارکرد طرح پایش آزاد، پایان‌نامه‌های دانشجویی را به سمت موضوعات مورد نظر این طرح هدایت کرده‌ایم.
کد خبر : 354064

محمد رستم‌پور در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره برنامه‌های پیش روی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده اظهار کرد: این دانشگاه با 26 سال سابقه علمی و پژوهشی با هزار و 500 دانشجو و 45 عضو هیئت‌ علمی در حال فعالیت است که مدرسه سما و مرکز آموزشی بوانات نیز زیر پوشش این دانشگاه فعال هستند.


وی با بیان تمرکز دانشگاه آزاد اسلامی آباده بر کیفیت آموزشی خاطرنشان کرد: با ورود دانشگاه به نسل سوم، نگاه این واحد دانشگاهی، آموزش با نگاه ارزش‌آفرینی است و این دیدگاه را در مرکز سما  در دست اجرا داریم؛ به‌طوری‌که این برنامه را از مقطع ابتدایی و راهنمایی آغاز کرده‌ایم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آباده اضافه کرد: دانش‌آموزان بعد از اخذ دیپلم براساس تفاهم‌نامه‌ای که بین دانشگاه آزاد اسلامی آباده و مراکز آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای منعقد شده، برای گذراندن دوره‌های فنی به مراکز فنی‌و‌حرفه‌ای معرفی می‌شوند؛ بنابراین سعی کردیم با شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» برنامه‌های خود را پیش ببریم.


رستم‌پور با توجه به همکاری‌های دانشگاه آزاد اسلامی آباده با مرکز رشد استان فارس یادآور‌ شد: دانشگاه آزاد آباده و مرکز رشد استان فارس ظرفیت‌های مختلفی از جمله آزمایشگاه و فضای آموزشی و محقق دارند، براین‌اساس تفاهم‌نامه‌ای با مرکز رشد این استان منعقد شده تا دو طرف از امکانات دانشگاه در سامانه ساها (سازمان آزمایشگاه‌های همکار آزاد) استفاده کنند؛ در این‌ خصوص دوره‌های آموزشی برای استادان نیز گذاشته می‌شود تا از فعالیت‌های مرکز مطلع باشند.


وی یادآور شد: علاوه‌ بر این؛ روی آموزش و پژوهش تمرکز کرده‌ایم و با این روش به‌دنبال ارتقای برنامه‌های آموزشی هستیم و در کنار آن با اجرای طرح پایش آزاد در این واحد دانشگاهی، پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری به سمت کاربردی‌بودن نتایج تحقیقات سوق پیدا می‌کند، یعنی نگاه ما این است، هرچند رشته‌های‌ دانشگاه آزاد آباده فنی نیست؛ اما با توجه به‌ تلاشی که در راستای اقتصاد دانش‌محور داریم سعی کردیم تا توسعه مبتنی بر دانایی را جایگزین توسعه مبتنی بر مواد اولیه کنیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آباده خاطرنشان کرد: در بخش تجاری‌سازی، یافته‌های پژوهشی در گروه محیط‌زیست با کمک استادان و محققان اختراعی به ثبت رسید و این اختراع حلقه هوشمندی است که به بدن بعضی از جانورانی که باید مراقبت شوند، نصب می‌شود. این اختراع قابلیت جدیدی دارد که می‌توان در کنترل حیوانات مورد حمایت استفاده کرد و ثبت طرح این اختراع اکنون در جریان است.


رستم‌پور با ذکر آموزش‌های ضمن خدمت یادآور شد: به‌طور مرتب برای اعضای هیئت‌ علمی کلاس‌های بازآموزی و برای کاهش وابستگی به شهریه، دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی تخصصی برای استادان و دانشجویان متقاضی و کارمندانی که از ادارات معرفی می‌شوند، برگزار می‌شود؛ علاوه بر برگزاری کلاس‌های آموزشی، برای ایجاد درآمد غیرشهریه‌ای برای فروش زمین و املاک بدون استفاده و سرمایه‌گذاری در بخش‌های دیگر از جمله راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی و تجاری‌سازی و ساخت آپارتمان برای اجاره برنامه‌ریزی کرده‌ایم.


وی تأکید کرد: با توجه به کارکردی که طرح پایش آزاد دارد، پایان‌نامه‌های دانشجویی را به موضوعات موردنظر طرح پایش آزاد سوق داده‌ایم و با توجه به اقلیم آباده و کشت گردو، اصلاح نژاد این خوراکی پیشنهاد شده است که باید حمایت شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آباده با طرح فعالیت‌های ملی این دانشگاه تشریح کرد: در واحد دانشگاه آزاد آباده با توجه به تدریس رشته مدیریت بازرگانی از مقاطع کاردانی تا عالی در دو سال گذشته، دو همایش ملی برگزار شده است؛ ازجمله همایش ملی بازرگانی با تمرکز بر اقتصاد مقاومتی در سال 96 که با استقبال خوبی مواجه شد و همایش دیگر در سال 97 با عنوان مدیریت بازرگانی با تمرکز حمایت از کالا و خدمات ایرانی برگزار شد که دستاوردهای علمی و پژوهشی خوبی داشت و یافته‌های محققان در این همایش در مرکز پژوهش اسناد جهان اسلام نمایه شد.


انتهای پیام/4078/4117/4062/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر