صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۶ - ۳۰ دی ۱۳۹۷
محمدی عنوان کرد:

تور صنعت فرصتی استثنایی برای پژوهشگران و استادان دانشگاه

معاون مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی، تور صنعت و تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت را فرصتی استثنایی پیش روی استادان و پژوهشگران دانست.
کد خبر : 353757

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، عبدالله محمدی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با اشاره به ظرفیت‌های بالای این استان در حوزه‌های مختلف به‌ویژه دریا اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در اختیار دارد، می‌تواند با ورود به حوزه دریامحور، مشکلات و موانع پیش روی این صنعت را از میان بردارد و خدمات مناسب و موثری به جامعه ارائه دهد.


وی رصدکردن نیاز صنایع بزرگ استان را یکی از موارد مهم در دانشگاه ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه باید به‌گونه‌ای عمل کند تا بتواند با شناخت موضوعات مورد نیاز صنایع، فعالیت‌های خود را با آن منطبق کند.


معاون مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد مراکز تحقیقاتی را با هدف کمک به اقتصاد کشور خواستار شد و اظهار کرد: مراکز تحقیقاتی باید هدفمند،کارآمد و موضوع‌محور باشد تا بتواند در جامعه مفید واقع شود.


به گفته معاون مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی این دانشگاه در مدیریت جدید به‌دنبال این است تا با تشویق و ترغیب دانشگاهیان بتواند با میدان‌دادن به نیروهای خلاق و صاحب ایده، شایستگی دانشگاه را مشهود و به اثبات برساند.


محمدی با برشمردن اقدامات مدیریت جدید در شتاب‌بخشیدن به فعالیت‌های پژوهش‌محور در دانشگاه افزود: تغییر چارت سازمانی، بازنگری در بخشنامه‌ها و ایجاد فرصت‌های مطالعاتی ازجمله کارهایی بوده که در این مدت  به‌خوبی صورت گرفته است.


وی خواستار به‌کارگیری توانمندی‌ها و ظرفیت‌های آزمایشگاهی در راستای نیاز جامعه شد و تصریح کرد: تبیین نوع خدمات آزمایشگاه‌ها به صنایع موجب می‌شود تا این آزمایشگاه‌ها با استقبال شرکت‌ها و بخش‌های مختلف صنعت قرار گیرد.


در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از حمایت طرح‌های استادان و تشویق پژوهشگران به عنوان مؤلفه مهم پژوهش مستمر و هدفمند نام برد و گفت: تسریع در صدور مجوزهای لازم به‌دور از هرگونه بروکراسی اداری با تنفیذ اختیارات به استان موجب می‌شود تا شاهد موفقیت‌های چشمگیر و مؤثر دانشگاه آزاد اسلامی در جامعه باشیم.


مهدی باقری با اشاره به اینکه تصمیمات جدید و مدیریت راهبردی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پژوهش و فناوری نشان از دغدغه وی به مشکلات و موانع موجود در کشور است، گفت: هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی بر اساس ظرفیت استان‌ها و تأکید بر ورود دانشگاه به این حوزه‌ها بیانگر مسئولیت‌پذیری دانشگاه در کشور است.


رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این جلسه گفت: امروز تأکید دانشگاه بر تجاری‌سازی محصولات فناورانه است و پژوهش سنتی در دانشگاه معنا و مفهومی ندارد.


محسن دهقانی افزود: در گذشته ارائه خدمات آزمایشگاهی به حوزه آموزش و در مراحل بعد آن تولید علم و مقالات و چاپ کتاب بود؛ اما امروز تولید محصول و تجاری‌سازی مدنظر است که باید واحدها و مراکز به این مسئله واقف باشند.


وی پایش و تجدیدنظر در بخشنامه‌ها در راستای شتاب‌بخشیدن به فعالیت‌های دانشگاه را از موارد مهم قلمداد کرد و گفت: تصمیم این دانشگاه در راستای اصلاح بخشنامه‌های بالادستی اقدامی بجا برای حمایت از پژوهشگران است.


به گزارش آنا، مسئولان پژوهش واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان پس از پایان این جلسه از کشتی‌سازی بندرعباس بازدید کردند.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر