صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۱:۵۳ - ۲۷ دی ۱۳۹۷
زیست دانشجویی/15؛

اصول حفظ آرامش در زندگی خوابگاهی

زندگی خوب در دانشگاه و خوابگاه دانشجویی مستلزم رعایت مؤلفه‌های مختلفی است که در این بخش از زیست دانشجویی تلاش شده به آنها اشاره شود.
کد خبر : 352869

به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، تجمع دانشجویان با فرهنگ‌ها، ارزش‌ها، شرایط تربیتی و طرز فکرهای متفاوت در خوابگاه، پانسیون یا اقامتگاه  باعث بروز چالش‌های متعددی می‌شود که این موضوع ارتباطی با تجهیزات و موقعیت خوابگاه ندارد.


به همین دلیل است که باید برای داشتن زندگی خوب در دانشگاه و خوابگاه توصیه‌هایی به دانشجویان داشت: در مرحله اول سعی کنید با افرادی هم‌اتاق شوید که بیشتر از بقیه با آن‌ها وجه اشتراک دارید. در روزهای اول شروع زندگی در خوابگاه و پانسیون چون تقریباً از هیچ‌کس شناخت ندارید، انتخاب هم‌اتاقی خوب مشکل است، اما باگذشت مدت کوتاهی و نشست‌ و برخاست با هم اتاقی‌ها و دوستان هم خوابگاهی، شناخت نسبی پدید می‌آید و برای دوره‌های بعد، کسی باید به عنوان هم اتاقی برگزیده شود که از هر نظر با هم، کمترین تفاوت‌ها را داشته باشند.


یکی از شروط اصلی زندگی خوابگاهی رعایت نظافت و بهداشت است، دانشجوی ایده‌آل را می‌توان به عنوان شخصی معرفی کرد که نظافت شخصی و عمومی را رعایت و مورد توجه قرار می‌دهد. از نگهداری کفش در داخل اتاق، شانه کردن مو و رها کردن جوراب‌های نشسته در کنار اتاق، رها کردن ظروف کثیف، لباس و لوازم شخصی در گوشه‌ای از اتاق یا کمد  خودداری شود.


به جهت رعایت حال دیگران لازم است هرچند وقت یک‌بار، رخت‌های خواب و ملحفه‌های تشک و بالش شسته شود. در زمانی که بقیه مشغول غذا خوردن هستند و یا خواب می‌باشند، ادکلن و خوشبوکننده را در بالکن و یا سالن، بر خود اسپری شود، زیرا بوها ممکن است برای دیگران ناخوشایند باشد و موجب ناراحتی آن‌ها شود.


همیشه باید مراعات حال دیگر هم‌اتاقی‌ها و هم خوابگاهی‌های را داشت. به‌طور مثال، بدون اجازه به اتاق‌های دیگر سرک نکشید، تا زمانی که دعوت نشده باشید به‌طور ناگهانی داخل دیگر اتاق‌ها نپرید، حتی زمان وارد شدن به اتاق خود در تمام‌وقت شبانه‌روز،  آرام وارد شوید چون ممکن است کسی مشغول مطالعه، استراحت و یا خواب باشد.


مسئولان و سرپرست‌های خوابگاه، در مدت‌ زمانی که دانشجو در خوابگاه یا پانسیون‌ها اقامت دارد، نزدیک‌ترین افراد به دانشجو می‌باشند، این افراد جایگزین والدین دانشجو در زندگی خوابگاهی هستند، زیرا در صورت وقوع کمترین مشکل می‌توان از آن‌ها برای رفع مشکل  مشورت و کمک گرفت.


بدخلقی یا حساسیت این افراد بر رفتارهای دانشجو، دلیل بد بودن آن‌ها نیست، بلکه این افراد برای انجام‌وظیفه خود که اصلی‌ترین آن، حفظ امنیت و کرامت ساکنین خوابگاه می‌باشد، دقیقاً مانند والدین مجبور به سختگیری هستند، منع رفت‌وآمدهای دیروقت، خاموش کردن چراغ‌ها، اجازه ندادن به ورود افراد غیر از ساکنین خوابگاه و پانسیون و… برای بهتر و امن‌تر کردن زندگی دانشجو در خوابگاه است، رعایت این چند اصل ساده، روزهای زندگی در خوابگاه و معاشرت با دیگران را خوشایند می‌کند.


انتهای پیام/4108/‌4107/ 


انتهای پیام/

ارسال نظر