صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۱ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۴
در گفت‌وگو با آنا

علی ملاقلی‌پور: مگر از روی جنازه‌ام رد شوند که سآنس فیلمم را بگیرند/ با بیرق فیلم محمد(ص) می‌خواهند کارهای غیر اخلاقی انجام دهند

علی ملاقلی‌پور در مورد خبر اختصاص چند سآنس از فیلم «قندون جهیزیه» به فیلم «محمد رسول الله (ص)» گفت: «تنها چیزی که در پاسخ به این موضوع می‌گویم این است که مگر از روی جنازه علی ملاقلی‌پور رد شوند که بتوانند چنین کاری انجام دهند. علی ملاقلی‌پور باید مرده باشد تا چنین اتفاقی بیفتد.»
کد خبر : 35275

کارگردان فیلم «قندون جهیزیه» در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی آنا افزود: «با پارچه و بیرق دزدی نمی‌شود هیأت برپا کرد و اگر هم بر پا کنی باخته‌ای. من افتخار می‌کنم که بچه‌مسلمانم؛ ولی به نام پیغمبر نمی‌شود کار غیر اخلاقی کرد، نمی‌شود سآنس دزدید. اگر چنین اتفاقی رخ دهد ممکن است عواقب خیلی بدی داشته باشد. اگر به‌صورت غیر قانونی بخواهند دست به فیلم من بزنند با تمام توانم در مقابل آنها خواهم ایستاد. همین که تمام خبرگزاری‌ها تماس می‌گیرند، نتیجه اولین اقدام در این رابطه است.»


او با تاکید بر اینکه «قندون جهیزیه» در مورد اتحاد و همدلی است، گفت: «مگر غیر از این است که فیلم من یک فیلم خانوادگی، اخلاقی و آبرودار است و نشان‌دهنده یک خانواده ایرانی و حاوی فرهنگ و ادب است؟ مگر غیر از این است که پایان این فیلم و اتفاقات بین صاحب‌خانه و مستاجر، برعکس بسیاری از فیلم‌ها است که پولدار را به جان فقیر می‌اندازند، از پولدارها آدم حسابی می‌سازند و فقرا را تحقیر می‌کنند؟»








من فیلم اولی نیستم؛ من فیلم آخری هستم. من احتیاط نمی‌کنم که حالا چیزی نگویم چون شاید در آینده نگذارند فیلم بسازم، زیرا اهمیت آدم بودن برایم بسیار بیشتر از فیلم‌سازی است

ملاقلی‌پور با طرح این پرسش که پیغمبر(ص) مروج کدام یک از این رفتارها بوده است، برای مقابله با این رفتار پیشنهاد داد: «اقدامی که شما می‌توانید بکنید این است که با سینماها تماس بگیرید، سآنس‌های فیلم «قندون جهیزیه» و همچنین سایر فیلم‌های روی پرده را بنویسید و فردا ببینید این فیلم‌ها چه تعداد سآنس در اختیار دارند.»


وی تاکید کرد: «من نمی‌توانم صبر کنم تا ببینم سایر فیلمسازها چه واکنشی می‌خواهند نشان دهند. من با بدبختی فیلمم را ساخته‌ام. 14 سال دستیاری کردم، با پدرم کار نکردم که برچسب آقازاده سینمایی به من نچسبانند. من در دکان هر کسی شاگردی کردم. طی دو سال گذشته هیچ پولی از سینما به دست نیاورده‌ام. تا خرخره در قرض هستم که بایستم و فیلم مستقل بسازم. هیچ ارگانی پشت من نایستاد. فیلم مرا از جشنواره بیرون انداختند ولی در نهایت چه اتفاقی افتاد؟ مردم فیلم را پسندیده‌اند و طی هفته دوم، فروش فیلم یک و نیم برابر رشد داشته است. تمام رسانه‌های اصولگرا، اصلاح طلب و میانه رو فیلم را پسندیده‌اند. بنابراین معنای اتحاد چه چیزی غیر از این می‌تواند باشد؟»








صدرعاملی گفت حقیقت این است که ما 4 فیلم را با تبانی و ارتباط در لیست آثار راه یافته به جشنواره قرار دادیم و بعد هم به همین دلیل در برنامه «هفت» اعلام کرد که من دیگر هیچ وقت داور جشنواره نخواهم شد

کارگردان «قندون جهیزیه» با بیان اینکه برخوردها در تمام موارد از تولید تا به امروز غیر قابل تصور بوده است، گفت: «در ابتدای راه و در مرحله تولید مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی با وجود اینکه گفتند از فیلم خوشمان آمده و قول همکاری و حمایت دادند، اما هیچ حمایتی نکردند و در مقابل مصاحبه‌هایی که من در جاهای مختلف انجام دادم و این مسئله را مطرح کردم، هیچ کس پاسخگو نبود حتی هیچ کس حرف‌های مرا تکذیب هم نکرد و در نهایت من ماندم و تهیه‌کننده.»


وی افزود: «پس از آن در جشنواره فجر فیلم را نپذیرفتند؛ با وجود اینکه من بارها از آقای صدرعاملی سوال کردم و توضیح دادم که فیلم «ماهی سیاه کوچولو» و «ناهید» هم زمانی که اسمشان را جزو لیست فیلم اولی‌های راه یافته به جشنواره اعلام کردید، هنوز فیلمبرداری‌شان تمام نشده بود و حدود 10 روز بعد هم فیلمبرداری‌شان ادامه داشت و در نهایت آقای صدرعاملی گفت حقیقت این است که ما 4 فیلم را با تبانی و ارتباط در لیست آثار راه یافته به جشنواره قرار دادیم و بعد هم به همین دلیل در برنامه «هفت» اعلام کرد که من دیگر هیچ وقت داور جشنواره نخواهم شد، اما سه ماه بعد داور جشنواره فیلم شهر شد و در آنجا هم با مجید رضابالا و چند داور دیگر دوباره فیلم ما را بایکوت کردند که من در نشست خبری همان جشنواره نیز این مسئله را عنوان و اعتراض کردم، زیرا می‌دانستم پشت این داوری چه خبر است.»


پسر رسول ملاقلی‌پور اذعان داشت: «من مثل بقیه آدم‌ها سکوت نمی‌کنم و نمی‌ترسم از اینکه نگذارند دیگر فیلم بسازم. من فیلم اولی نیستم؛ من فیلم آخری هستم. من احتیاط نمی‌کنم که حالا چیزی نگویم چون شاید در آینده نگذارند فیلم بسازم، زیرا اهمیت آدم بودن برایم بسیار بیشتر از فیلم‌سازی است.»








بگذارید همه بدانند که یک بچه مسلمان در مقابل این رانت‌بازی‌ها ایستاده است. آن سوی قصه هم با بیرق فیلم محمد (ص) می‌خواهند کارهای غیرانسانی و غیر اخلاقی انجام دهند اما با بیرق رسول الله نمی‌شود چنین کارهای غیراخلاقی کرد

وی با تاکید بر اینکه نان را که خدا می‌رساند گفت: «من نه درگیر کسب نان از راه فیلمسازی هستم و نه درگیر شهرت، زیرا اگر به دنبال شهرت بودم بازیگر می‌شدم و به راحتی می‌توانستم لااقل با بازی در فیلم‌های پدرم شهرت و سابقه بازیگری قابل قبولی کسب کنم.»


او در ادامه به اینکه چنین رفتاری هیچ توجیه قابل قبولی ندارد و به هیچ وجه پذیرفتنی نیست، اشاره کرد و گفت: «پس بگذارید همه بدانند که یک بچه مسلمان در مقابل این رانت‌بازی‌ها ایستاده است. آن سوی قصه هم با بیرق فیلم محمد (ص) می‌خواهند کارهای غیرانسانی و غیر اخلاقی انجام دهند اما با بیرق رسول الله(ص) نمی‌شود چنین کارهای غیراخلاقی کرد. هر کس که بیرق پیامبر را به دست گرفت بچه مسلمان نیست، داعش هم بیرق محمد رسول‌الله را به دست دارد.»


وی تصریح کرد: «من در فیلمم هم کاملا نفاق و ریا را مورد نقد قرار داده‌ام. کارگردان قصه فیلم من در دفترش مهر و سجاده و پوسترهای مذهبی نصب کرده، اما پول آن بنده خدا را که باید بدهد، نمی‌دهد. من حتی در فیلمم هم به این قبیل مسائل اعتراض کردم. کارگردان قصه من به آن شخص می‌گوید برو پولت را از ارگان بگیر. اتفاقا مشکل اصلی من با همین ارگان بازی‌ها است. این افراد فکر می‌کنند چه کسی هستند ؟ فکر کرده‌اند که چون به قدرت وصل هستند می توانند هر کاری دلشان خواست بکنند؟ قدرت اصلی فقط خداست. من هم فقط از خدا می‌ترسم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر