صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۳ - ۲۶ دی ۱۳۹۷
توسط ماهواره‌بر «سیمرغ»؛

ماهواره «پیام» با موفقیت به فضا پرتاب شد+عکس

متخصصان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح موفق شدند با ساخت ماهواره‌بر «سیمرغ»، ماهواره «پیام» را با موفقیت به فضا پرتاب کنند.
کد خبر : 352747

به گزارش حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در راستای تحقق اهداف فضایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، متخصصان و دانشمندان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح موفق شدند با طراحی و ساخت ماهواره‌بر «سیمرغ»، ماهواره «پیام» را با موفقیت به فضا پرتاب کنند.


امیر سرتیپ امیر حاتمی با تبریک فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ورود پرافتخار به دهه پنجم عمر پربرکت نظام اسلامی و شکست جبهه استکبار و نظام سلطه در برابر عظمت و ایستادگی ملت بزرگ ایران اسلامی، این موفقیت بزرگ را به ملت غیور و شریف ایران اسلامی تبریک و با تجلیل از دست‌اندرکاران این پروژه عظیم ملی طی سخنانی اظهار کرد: باهمت و تلاش دانشمندان، محققان و متخصصان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع بعد از طراحی و ساخت و پرتاپ موفقیت‌آمیز ماهواره‌برهای خانواده سفیر یک (سفیر امید، سفیر رصد، سفیر نوید و سفیر فجر) که با پرتاب آن‌ها کشور جمهوری اسلامی ایران به باشگاه کشورهای دارنده توان ارسال ماهواره به فضا پیوست؛ مطابق راهبرد فضایی جمهوری اسلامی ایران و نقشه راه توسعه ماهواره‌برها، طراحی و ساخت ماهواره‌برهای بزرگ‌تر در دستور کار سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع قرار گرفت و پروژه سیمرغ به‌عنوان اولین گام در این مسیر، باهدف پرتاب ماهواره‌های 250 کیلوگرمی تا ارتفاع مداری 500 کیلومتری توسعه داده شد.


وی در تشریح مشخصات این ماهواره‌بر بیان کرد: سیستم پیشران این ماهواره‌بر در مرحله اول شامل چهار موتور کلاستر شده بوده و سیستم کنترلی آن نیز از چهار موتور جهت کنترل پرواز مرحله اول استفاده می‌کند. سیستم پیشران مرحله دوم این ماهواره‌بر نیز از دو موتور بهره می‌برد.


وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به سیستم هدایت و سازه «ماهواره‌بر سیمرغ»، گفت: سیستم هدایت کنترل این پروژه توسعه‌یافته سیستم هدایت کنترل خانواده محصولات سفیر است. در حوزه سازه با توجه به افزایش قطر موشک از 1.25 متر در ماهواره‌بر سفیر به 2.4 متر، تکنولوژی مورد استفاده در ماهواره‌بر سیمرغ کاملاً جدید بوده و برای اولین بار در کشور توسعه‌ یافته است.








 




انتهای پیام/4079
 


انتهای پیام/

برچسب ها: هوافضا
ارسال نظر