صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۱۵ - ۲۴ دی ۱۳۹۷
رئیس دانشگاه آزاد ساری:

مهندسی فرهنگی زبان فارسی وظیفه نخبگان و دانشگاهیان است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران و واحد ساری اظهار کرد: اصالت فرهنگ ایران اسلامی ارزش‌نهادن به زبان فارسی و مهندسی فرهنگی آن وظیفه نخبگان و دانشگاهیان است.
کد خبر : 352314

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساری، حسین منصوریان عصر امروز در نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با عنوان نقش زبان در فرهنگ و تمدن اسلامی گفت: زبان، فن شناخت و تنوع شگرف تصور انسانی بوده و اصالت فرهنگی ایران اسلامی ارزش نهادن به زبان فارسی است.


وی مؤلفه‌های هویت ملی در هر فرهنگ را در چهار بخش خلاصه کرد و ادامه داد: زبان، تاریخ، دین و اساطیر، برجسته‌ترین وجه هویت ایرانی زبان فارسی بوده و مهندسی فرهنگی زبان فارسی در پیشرفت تمدن اسلامی وظیفه همه نخبگان و دانشگاهیان است.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با بیان اینکه تمدن، نهادینه‌شدن امور اجتماعی در جوامع بشری است، تصریح کرد: زبان فارسی از پویاترین زبان‌های دنیا است. متأسفانه در کانون زبان فارسی این زبان در حال فراموشی است و هر زبانی که خاموش می‌شود، تفکر بشری سقوط می‌کند و انحطاط زبان باعث از بین رفتن تمدن‌های زیادی شده است. 


منصوریان پرپایی این هم‌اندیشی را که با استقبال استادان واحد ساری همراه بود به فال نیک گرفت و   گفت: ایجاد همدلی و هم‌افزایی میان استادان و نخبگان، رسالت و مسئولیت دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران  است.


رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مازندران نیز در این نشست، اهمیت زبان در قرآن را واقعیت دانست و گفت: هدف زندگی تقرب الهی است. انسان باید در راستای آن راه کمال را بپیماید تا بتواند به هدف نهایی برسد و هدف نهایی هم در حرکت انسان تقرب به اخلاق الهی است. 



حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین حسینی افزود: مهم‌ترین عاملی که باعث تقویت پرهیز از گناه می شود، زبان است که هم مانع بزرگ در رسیدن به کمال بوده و هم می‌تواند مسیر رسیدن به تقرب الهی را با سخنان عالمانه و حکیمانه هموار و فرهنگ‌ها را آنچه که واقعیت است، بیان کند.


وی بهترین نعمت الهی به بشر را زبان دانست و تصریح کرد: زبان می‌تواند مهم‌ترین وسیله ارتباط انسان‌ها باشد و آنچه امروز در صفحه تمدن اسلامی  نقش می‌بندد، عوامل فکری، عاطفی و احساساتی در لابه‌لای گفته‌ها خودنمایی می‌کند. 


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر