صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رحمانی:

کالاهای موردنیاز به‌اندازه کافی در انبارها ذخیره‌شده است

وزیر صنعت گفت: مشکلی برای تأمین اقلام اساسی وجود ندارد و خوشبختانه انبارها ذخیره‌های مناسبی دارد و در بخش کالاهای غیراساسی نیز اقدامات خوبی انجام‌شده است.
کد خبر : 351148

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از شاتا، دکتر رحمانی در نشست مشترک با رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی که جمعی از معاونان و مدیران این وزارتخانه نیز حضور داشتند با بیان این مطلب افزود: برای سال آینده نیز برنامه ویژه‌ای برای تأمین کالاها، نظارت بر بازار و ثبات قیمت‌ها تدوین‌شده است و مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت برای ایجاد آرامش در جامعه و ارتقای روحیه نشاط و امید در کشور تلاش خواهد کرد.


وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توجه ویژه رئیس محترم جمهور در ارتباط با تأمین کالاهای اساسی و غیراساسی و ثبات بازار تصریح کرد: دکتر روحانی پیگیر هستند و تأکیددارند که ارز تخصیص داده‌شده در بخش‌های مختلف در بهترین شکل صرف شود و مردم آثار آن را در زندگی روزمره خود مشاهده کنند و وزارت صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی هم برنامه‌های ویژه‌ای در این بخش دارد.


دکتر رحمانی با بیان اینکه حفظ شرایط فعلی تولید و اشتغال اولویت اصلی ما بوده و تأمین نقدینگی موردنیاز تولیدکنندگان در این زمینه ضروری است، افزود: واحدهای بسیاری توانایی تولید بیشتر و بازار برای تولیدات خوددارند اما به دلیل کمبود سرمایه در گردش قادر به استفاده از توان و ظرفیت تولید خود نیستند و کمیسیون اقتصادی مجلس می‌تواند در این زمینه اقدامات و حمایت‌های خوبی داشته باشد.


وی در ادامه با اشاره به اهمیت توسعه صادرات محصولات ایرانی و ضرورت توجه ویژه به این بخش گفت: یکی از اولویت‌های اصلی ما در سال 98، برنامه‌ریزی برای افزایش صادرات است تا هم زمینه اشتغال بیشتر برای جوانان ایرانی مهیا شود و هم تولیدکنندگان بازارهای جدیدی برای محصولات خود داشته باشند.


دکتر رحمانی، کمیسیون اقتصادی مجلس را کمیسیونی مهم در شرایط فعلی برشمرد و تصریح کرد: رویکرد ما برای ارتباط با مجلس، رویکردی تعاملی است و تلاش می‌کنیم از ظرفیت‌های این کمیسیون و اعضای آن بیشترین بهره را ببریم.


رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در این نشست با بیان اینکه وظیفه سنگینی در شرایط فعلی بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است گفت: کمیسیون اقتصادی برای همراهی و همکاری با این وزارتخانه آمادگی کامل دارد.


محمدرضا پور ابراهیمی با اشاره به اینکه مشکلات مربوط به تأمین مالی بنگاه‌های تولیدی باید حل شود افزود: شاه‌بیت تصمیمات کمیسیون اقتصادی مجلس مربوط به وزارت صنعت، معدن و تجارت است و با رویکرد مثبت این وزارتخانه به‌ویژه دکتر رحمانی فضای خوبی برای رفع موانع به وجود آمده است.


وی به تلاش‌های دشمن برای القای فضای یاس و ناامیدی به‌ویژه در آستانه فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و تصریح کرد: همه باید در بخش‌های مختلف دست‌به‌دست هم دهیم تا مشکلات مربوط به فضای کسب‌وکار و تولید را در کشور برطرف کنیم.


در این نشست هم‌چنین هر یک از اعضای کمیسیون اقتصادی درباره موضوعات مختلف ازجمله لزوم رصد کالا از بدو ورود به کشور تا توزیع، تأمین و توزیع کالاهای اساسی، نظارت بر بازار و قیمت‌ها و ثبت سفارش در مناطق آزاد به بیان نظرات خود پرداختند.


گفتنی است در این نشست مقرر شد با تدام جلسات و تشکیل کارگروه‌های تخصصی مباحث مربوط به تولید و توزیع و تأمین نقدینگی واحدهای تولیدی بررسی شود و در جهت رفع مشکلات تعامل و پیگیری‌های لازم انجام شود.


انتهای پیام/4092/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر