صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۰۲ - ۱۸ دی ۱۳۹۷
امیرحسین سیاحی در گفتگوبا آنا:

انتصاب‌ها در جودو از روی غرض نیست/ رواج بی‌اخلاقی در ورزش

کارشناس جودو گفت: تمامی انتصاب‌هایی که در فدراسیون جودو انجام می‌شود از روی غرض نیست و بدون نقشه قبلی انجام می‌شود.
کد خبر : 350346

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، فدراسیون جودو چند وقتی است با سرپرستی محمدرضا عمادی هدایت می‌شود و محمد درخشان رئیس اسبق این فدراسیون به‌دلیل قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان مجبور به استعفا شد. پس از انتخاب امین شاطرزاده به‌عنوان مربی تیم ملی جودو و ایوب رستمی به عنوان سرمربی تیم نوجوانان و همچنین احتمال حضور علی امینی در سمت مدیر تیم‌های ملی جودو، حواشی زیادی پیرامون این فدراسیون را گرفته است.


امیرحسین سیاحی درخصوص اینکه برخی انتصابات جدید در فدراسیون جودو را به جنگ چریکی تشبیه کرده‌اند، گفت: من دیگر دبیرکل فدراسیون جودو نیستم، چرا که در انتخابات این فدراسیون شرکت کرده‌ام ولی به‌عنوانِ یک فرد دلسوز حقایق را باید بیان کنم.


وی ادامه داد: جوسازی‌ها و حواشی که این روزها پشت سر فدراسیون جودو صورت می‌گیرد، پایه و اساسی ندارد. عده‌ای برای انتخابات ریاست فدراسیون جودو ثبت‌نام کرده‌اند و چون قدرت رقابت با سایر نامزدها را ندارند و می‌دانند در روز برگزاری مجمع انتخاباتی مقبولیت لازم را برای کسب حداکثر آرا ندارند، سعی می‌کنند حرف‌های بیهوده‌ای بزنند. این صحبت‌ها به‌خاطر احساس ضعف نامزدهایی است که می‌دانند رئیس فدراسیون جودو نمی‌شوند.


کارشناس جودو خاطرنشان کرد: محمد درخشان پس از صدور رأی قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان اولین رئیس فدراسیونی بود که استعفا داد. محمدرضا عمادی با حکم مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان، به‌عنوان سرپرست انتخاب شد و در مجمع انتخاباتی هم نامزد ریاست نیست. این موضوع گویای آن است که تمامی انتصاب‌هایی که در فدراسیون جودو انجام می‌شود، از روی غرض و با نقشه قبلی نیست بلکه برای آن است که جودو زمین نخورد تا زمانی که رئیس جدید در مجمع انتخاباتی انتخاب شود. تمامی صحبت‌هایی که مطرح شده چیزی جز شایعه نیست و به‌نظر من یک‌نوع تخریب است که به نتیجه هم نمی‌رسد.  


وی بااشاره به این موضوع که متأسفانه بی‌اخلاقی در ورزش باب شده، تصریح کرد: محمد درخشان ماحصل سال‌ها هزینه کردن فدراسیون جودو و منابع کشور است. او تجربه و نفوذ خوبی در سطح جهانی دارد. اگر ما از چنین سرمایه‌ای استفاده نکنیم به جودو لطمه زده‌ایم. هر کسی که روزی رئیس فدراسیون جودو می‌شود باید از تمام سرمایه‌های جودو استفاده کند تا شاهد پیشرفت این ورزش باشیم. آنهایی که می‌خواهند امثال درخشان را از جودو حذف کنند، هدف‌شان کمک به این ورزش نیست، بلکه می‌خواهند به جودو لطمه بزنند چراکه درخشان دارای کرسی بین‌المللی در فدراسیون جودو است.


انتهای پیام/4051/4048/


انتهای پیام/

برچسب ها: محمد درخشان
ارسال نظر