صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۵ - ۱۲ دی ۱۳۹۷
عسگری مطرح کرد:

شرکت‌های دانش بنیان نقطه قوت انجمن‌های دانشجویی

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان دانشجویی که از دل انجمن‌ها شکل گرفته را نقطه قوتی برای انجمن‌های علمی دانست.
کد خبر : 349165

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از پایگاه اطّلاع‌رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی، محمدهادی عسگری ضمن ارائه گزارشی از یازدهمین جشنواره ملی حرکت ایجاد فضای گفتگو و تعامل، فراهم کردن زمینه حضور جدی بخش صنعت و تقویت و توسعه تعاملات علمی بین‌المللی را محورهای اصلی رویکرد معاونت فرهنگی و اجتماعی در دوره یازدهم خواند و اظهار کرد: با توجه به اهتمام معاونت فرهنگی و اجتماعی و دانشگاه میزبان در این دوره از جشنواره این رویکردها تا حدی محقق شد و با برگزاری نشست‌های و پنل‌های تخصصی فضای گفتگو در جشنواره تقویت شد.


وی افزود: بخش ارتباط با صنعت که امسال با دیدی کلی‌تر با نام ارتباط با جامعه، بازار و صنعت در ابتدا با ایده‌ی دعوت از صنایع و شرکت‌ها برای بیان مشکلات صنعتی و نیاز های خود در بخش نیروی انسانی و حل و رفع نیازها از طرف دانشجویان، کار خود را شروع کرده و در ادامه با اضافه شدن بخش‌هایی همچون جایگاه سرمایه‌گذاران، بخش مشاغل، باشگاه مشاورین حرکت و پنل‌‌های کار آفرینی یک برنامه‌ریزی کلی برای این بخش شکل گرفت. حضور صاحبان صنایع در جشنواره، باعث اعتمادسازی بین طرفین و ایجاد گفتمان بین دانشگاه و صنعت شد. همچنین حضور شرکت‌های دانش‌بنیان دانشجویی که از دل انجمن‌ها شکل گرفته است نقطه قوتی برای انجمن‌های علمی به حساب می‌آید.


مدیرکل فرهنگی و اجتماعی ادامه داد: بخش بین‌الملل یازدهمین جشنواره ملی حرکت که مخاطب آن عموماً دانشجویان و محققان جوان بودند، ساختاری متفاوت با دوره‌های پیشین داشت. این بخش علاوه بر ارائه دستاوردهای فعالیت‌های دانشجویان جهان، شامل دوره آموزشی، برنامه‌های فرهنگی، آشنایی با فرهنگ، تاریخ و هنر ایرانی - اسلامی، بازدیدهای متنوع، کارگروهی بود. به صورت کلی فرصتی دوجانبه هم برای شرکت‌کنندگان داخلی و هم خارجی فراهم شد تا ارتباطات بین‌دانشگاهی در قالب بین‌المللی ترویج و توسعه یابد. در این بخش ۸۵ دانشجوی خارجی از سایر کشورها حضور داشتند.


در ادامه، پیش نویس «دستورالعمل ضوابط تأسیس و فعالیت اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی» مورد بررسی قرار گرفت و هر یک از اعضا نظرات خود را پیرامون موارد دستورالعمل بیان کردند.


این جلسه با حضور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی و دبیر شورا، نمایندگان معاونت پژوهش و فناوری و معاونت حقوقی و امور مجلس، برخی اساتید صاحب نظر، کارشناسان انجمن‌های علمی وزارت علوم و نمایندگان دبیران اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی و دبیران مجمع دانشگاه‌ها برگزار شد. در پایان جلسه از یک سال حضور و همکاری مؤثر اعضای دانشجویی دوره قبل شورای حمایت و نظارت بر انجمن‌های علمی، از نمایندگان دبیران اتحادیه و دبیران مجمع انجمن‌ها تقدیر شد.


انتهای پیام/4107/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر