صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۴ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۴
قدمیاری تشریح کرد

مصوبات نخستین جلسه شورای معین هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی

مدیرکل تشکل‌های اسلامی-سیاسی دانشگاه آزاد در خصوص فعالیت‌های شورای معین هیئت نظارت بر تشکل‌ها و مصوبات این شورا تاکید کرد: «دلیل تشکیل این شورا، بهبود در فرآیند پاسخ‌گویی به نیاز دانشجویان و تشکل‌ها است.»
کد خبر : 34883

علی قدمیاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص لزوم تشکیل شورای معین هیئت نظارت بر تشکل های دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: «برای بررسی اعتراضات، پروانه‌ها و انتخابات اتحادیه‌ها و تشکل‌ها، هیات مرکزی نظارت بر تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان ریاست هیئت نظارت مرکزی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و یکی از رؤسای واحدهای دانشگاه است، تشکیل شد.»


وی با اشاره به این‌که «جلسه هیات نظارت مرکزی در اردیبهشت ماه 1394 برگزار شد» تصریح کرد: «این جلسه سه مصوبه داشت. طبق مصوبه اول به سه اتحادیه دانشگاه‌ آزاد اجازه داده شد انتخابات خود را تا پایان خرداد برگزار کنند. مصوبه دوم در راستای تسریع در روند تشکیل جلسات هیات نظارت مرکزی بود. چون در بعضی مواقع امکان تشکیل جلسات به صورت ماهیانه وجود ندارد، مقرر شد که شورای معین، برای رسیدگی سریع‌تر به بحث‌های تشکل‌ها و اتحادیه‌ها تشکیل شود. این شورا متشکل از اعضای هیات نظارت مرکزی یا نماینده‌های تام‌الاختیار آن‌ها است.»


قدمیاری با ذکر این نکته که ریاست این شورا را معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر طه هاشمی بر عهده دارد، گفت: «در نخستین جلسه «شورای معین» اعضا و نمایندگان‌ تام‌الاختیار معرفی شدند، تعدادی از اعضای هیأت نظارت مرکزی نیز شخصا در این جلسه حضور داشتند.»


قدمیاری درباره سومین مصوبه این جلسه نیز گفت: «طبق مصوبه سوم هیات نظارت مرکزی، به شورای معین اختیار داده شد در صورت تکمیل پرونده درخواست تشکیل اتحادیه چهارم، این مسئله در شورای معین بررسی شده و موافقت‌های لازم برای تشکیل اتحادیه چهارم صورت گیرد.»


مدیرکل تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد هم چنین گفت: «بر همین اساس مقرر شد جلسات شورای معین هر دو هفته یک‌بار، با حضور اعضای این شورا یا نماینده تام‌الاختیار آن‌ها تشکیل شود.»


قدمیاری در تشریح مصوبات جلسه نخست شورای معین اظهار داشت: «در این جلسه انتخابات اتحادیه سوم مورد تایید اعضا قرار گرفت، اما در مورد انتخابات اتحادیه های اول و دوم نکاتی درباره قانونی بودن برخی از تشکل‌ها یا نماینده‌ها و کاندیداهای معرفی شده از سوی این تشکل‌ها مطرح شد، زیرا صلاحیت برخی از کاندیداهای معرفی شده به دلایل مشروطی یا داشتن پرونده در کمیته‌ آموزشی تایید نشد. بنابراین مقرر شد که ناظرین بر شورای انتخابات بررسی‌های بیشتری در این زمینه انجام دهند و نظر خود را در جلسه بعدی شورا اعلام کنند.»


وی تاکید کرد: «انتخابات اتحادیه اول و دوم بری بررسی مجدد و کارشناسی بیشتر به ناظرین انتخابات ارجاع داده شد تا ظرف دو هفته بررسی و نتایج آن اعلام شود. در مورد درخواست اتحادیه چهارم نیز علی‌رغم استقبال شورا از تشکیل این اتحادیه، اعضای شورا پس از بررسی درخواست به این نتیجه رسیدند که درخواست اولیه حدنصاب لازم یعنی دارا بودن 20 تشکل قانونمند که عضو اتحادیه دیگری نباشند را دارا نیست. بنابراین درخواست اولیه رد شد و مهلتی تعیین شد که درخواست دیگری با رعایت قوانین و حدنصاب‌ها برای شورای معین جهت بررسی مجدد ارسال شود و در صورت رعایت اصول با درخواست اتحادیه چهارم موافقت به عمل خواهد آمد.»


مدیرکل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد افزود: «جلسه بعدی شورای معین هفته‌ آینده تشکیل خواهد شد و در این جلسه انتخابات اتحادیه اول و دوم بررسی خواهد شد و همچنین بررسی درخواست مجدد اتحادیه با رعایت قوانین در دستور کار قرار خواهد گرفت.»


وی در خصوص برنامه‌های دیگر شورای معین اعلام کرد: «وظیفه اصلی این شورا رسیدگی به بحث تخلفات و شکایت‌های دانشجویی است. ذات هیات نظارت مرکزی و شورای معین تشکل‌ها به نحوی است که کلیه فعالیت‌های این شورا هم شانیت نظارتی دارند هم شانیت رسیدگی به تخلفات. قرار است در برنامه‌های آتی این شورا، بر عمکرد واحدها نظارت بیشتری صورت بگیرد، در صورتی که در خصوص هر کدام از ارکان هیات نظارت واحدها، اعم از رییس محترم واحد به عنوان رییس هیات نظارت، یا دبیر هیات نظارت که نماینده ریاست دانشگاه درهیات نظارت است و سایر اعضا و ... اعتراضاتی صورت گرفت، به این موارد رسیدگی شود تا شاید بدین وسیله سریع‌تر به نیاز دانشجویان پاسخ داده شود و همچنین فرآیند برگزاری جلسات هیات نظارت واحدها بهتر شود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر