صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۲۴ - ۱۰ دی ۱۳۹۷
بهمنش:

فتنه سال 88 کشور را دچار هزینه کرد

جانشین سازمان بسیج اساتید استان گیلان گفت: مؤلفه اقتصادی ایران به‌سرعت در حال رشد بود ولی با اتفاقی که در سال 88 رقم خورد، در همه ابعاد کشور دچار هزینه شد.
کد خبر : 348749

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، حسین بهمنش ظهر امروز در نشست حلقه صالحین که با عنوان 9دی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد گفت: بعد از انقلاب اسلامی، در هر برهه 10 ساله، ایران اسلامی شاهد بحران بزرگی در کشور بود. در سال 58، حمله نظامی عراق تحت عنوان براندازی سخت رخ داد. در سال 68 بعد از رحلت امام خمینی (ره)، غائله جانشینی رهبری نظام مطرح شد که با انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای توسط خبرگان غائله مربوط رفع شد، در سال 78، جریانات مربوط به کوی دانشگاه و حوادث مربوط به آن بروز کرد و در سال 88 نیز شاهد ایجاد جریان فتنه و مدعیان تقلب در انتخابات بودیم.


وی فتنه امروز جامعه را اقتصادی دانست و اظهار کرد: بعد از 10 سال از فتنه سال 88، شاهد بروز تحریم‌های سخت بلوک غرب علیه ملت ایران هستیم و از مسئولان انتظار می‌رود که با هوشمندی و هوشیاری این فتنه را همانند امتحانات گذشته به‌خوبی پشت سر بگذراند.


 



جانشین سازمان بسیج اساتید استان گیلان داشتن ایدئولوژی، وجود شرایط اقتصادی و اجتماعی سخت و غیرقابل تحمل توسط مردم، حمایت مردمی از اعتراضات و دارا بودن رهبری را از عناصر بروز انقلاب‌ها را ذکر کرد و افزود: بعد از جنبش‌های رنگین و مخملی همانند گرجستان، اکراین، نقشه بلوک غرب به رهبری آمریکا آن بود که شرایط آنها را نیز در ایران پیاده‌سازی کند؛ بنابراین به دنبال بلوایی با نام جنبش سبز بود.


بهمنش با بیان اینکه، افرادی که با عوامل خارجی بروز فتنه همراه شدند، ضرباتی به کشور در سال 88 وارد کردند، تصریح کرد: در سال‌های قبل از 88، مؤلفه اقتصادی، منطقه‌ای ایران به‌سرعت در حال رشد بود، در کشورهای منطقه از قبیل عراق، لبنان و فلسطین وضعیت به نفع ایران و محور مقاومت بود، در بعد علمی نیز، ایران در حال رسیدن به چرخه کامل هسته‌ای، جهش در زمینه فضایی، نانو و سایر علوم بود، ولی با اتفاقی که در سال 88 رقم خورد، در همه ابعاد کشور دچار هزینه شد.



وی ویژگی‌های جنبش‌های مخملی و مصنوعی، که برخی به دنبال پیاده‌سازی آن در ایران بودند، را مشترک گزارش کرد و گفت: دادن شعارهای دموکراسی خواهانه، متهم کردن حکومت به داشتن فساد، سیاه نمایی اوضاع کشور، شائبه ایجاد تقلب در انتخابات و ساماندهی اعتراض به آن را از شاخصه‌های جنبش‌های مصنوعی بود که دقیقاً به دنبال پیاده‌سازی همچین الگویی در ایران بودند.


جانشین بسیج اساتید استان گیلان داشتن سه بازوی فکری، رسانه‌ای و اجرایی را برای پیاده‌سازی جنبش‌های مخملین لازم دانست و بیان کرد: بنیادهای علوم انسانی مستقر در غرب که در حال مطالعه و چگونگی رخنه در جوامع هستند، شبکه‌های ماهواره‌ای، اجتماعی و اینترنتی نیز نقش مؤثری در ایجاد و توسعه جنبش‌های رنگی دارند و در داخل کشور نیز عده‌ای در حال هدایت و پیاده‌سازی برنامه‌ها به‌عنوان بازوهای اجرایی بودند.



بهمنش بصیرت مردم ایران در دی‌ماه 88 را ستود و افزود: اگر بصیرت ملت و مردم ایران اسلامی و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری نبود، اکنون مشکلاتی که در سایر کشورهای منطقه وجود دارد در ایران نیز بروز می‌کرد.


انتهای پیام/4121


انتهای پیام/

ارسال نظر