صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۳ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳

این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید!

کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اسید‌های چرب امگا3 یکی از مهم‌ترین مواد مغذی است که باعث افزایش میزان بهره‌وری هوش می‌شوند.
کد خبر : 3487

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر فائضه وطن دوست با توجه به موادی که مصرف آنها موجب افزایش بهره‌روی هوش می‌شود گفت: افرادی که ماهی و روغن زیتون بیشتری دربرنامه غذایی خود دارند باهوش‌تر از سایر افراد هستند.


وی افزود: اسیدهای چرب امگا3 به تکامل بهتر مغز، افزایش هوش، عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک می‌کند.


این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی در پایان خاطرنشان کرد: میگو، ماهی‌های سالمون، قزل آلا، ساردین و روغن‌های گیاهی مثل روغن زیتون و کانولا سرشار از امگا 3 هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر