صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۵۰ - ۱۰ دی ۱۳۹۷
غلامی در گفتگو با آنا:

دانشجویان تحصیلات تکمیلی ذخایر پژوهشی کشور هستند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی، ذخایر پژوهشی و نیروی انسانی توانمند کشور هستند که باید هدایت شوند.
کد خبر : 348244

منصور غلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در خصوص شتاب علمی ایران گفت: در راستای توجه به علم و توسعه دانش در دنیا  صاحب رتبه هستیم و کشور ما ازنظر تولیدات علمی در رتبه ۱۶ قرار دارد که امیدواریم برای سال ۲۰۱۹ رتبه بهتری کسب کنیم. همچنین در منطقه  بین کشورهای اسلامی رتبه اول را ازنظر تولیدات علمی داریم و از نظر سرعت نسبی رشد علمی نیز، رتبه اول دنیا برای کشور ما است. البته این شاخص سرعت نسبی است و نشان‌دهنده رشد و حرکت علمی کشور است.


وی تأکید کرد: موضوع  تحقیقات و توسعه علمی بیشتر به ۲۵ سال گذشته  مربوط می‌شود. در سال‌های اخیر این شتاب رشد علمی بیشتر شده است که بیشتر مربوط به توسعه علمی، دستاوردهای علوم جدید و هم در توسعه فناوری و کاربرد فناوری  است و قطعاً در سال‌های آینده این شتاب به سمت تولید فناوری‌های بیشتر و استفاده از محصولات علمی می‌شود.


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تربیت نیروی انسانی متخصص   می‌پردازیم چراکه دانشجویان تحصیلات تکمیلی، ذخایر پژوهشی و نیروی انسانی توانمندی هستند که باید هدایت شوند.


وی در پایان خاطرنشان کرد: برای تبدیل علوم به فناوری و کاربردی شدن  فناوری،  به توسعه پارک‌های علم و فناوری پرداختیم؛ به همین دلیل حداقل یک پارک علم و فناوری در هر استان احداث شده  و دانشگاه‌ها نیز توانستند در بستر خود مراکز رشد را ایجاد کنند. این ساختار برای  حمایت از صاحبان ایده و تبدیل به فناوری و کاربرد آنها در زندگی و توسعه اقتصادی و تولید ثروت می‌تواند مفید باشد.


انتهای پیام/4085/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر