صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۳ - ۰۹ دی ۱۳۹۷
کدخدازاده:

حوزه فرهنگی حوزه استعدادیابی دانشجویان است

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:حوزه فرهنگی دانشگاه حوزه استعدادیابی دانشجویان است.
کد خبر : 348233

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهدی کدخدازاده در نشست خبری  ششمین همایش ملی قرآن و عترت، در رابطه با اهدای جایزه ویژه هنری دانشگاه در بخش تجلی اراده ملی سی و هفتمین جشنواره فجر، اظهار کرد: طی یک سال و دو ماه که در حوزه فرهنگی دانشگاه هستیم این موضوع را سرلوحه کار خود قرار دادیم که همه ایام، روز دانشجو است.


وی افزود: حوزه فرهنگی دانشگاه حوزه استعدادیابی دانشجویان است و ما در این حوزه تمرکز برفعالیت فرهنگی و ورزشی را سر لوحه خود قرار داده و مشارکت دانشجویان را در حوزه فرهنگی افزایش داده‌ایم.


معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: در طول سال گذشته اولین مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی  و مرکز مطالعات فرهنگ و هنر را دایر کرده‌ایم.


وی تصریح کرد: فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی و روانشناختی را جزو اولویت‌های کاری خود می‌دانیم، همچنین طی یک سال گذشته مشارکت دانشجویان در فرآیند تصمیم‌گیری و اجرای برنامه‌ها مورد توجه قرار گرفته است.


معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: اولین مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مرکز مطالعات فرهنگ و هنرسلامت دایر شده و ۴۲  انجمن‌ علمی-دانشجویی در 5 عرصه فرهنگ‌سازی، مهارت‌افزایی، دانش‌افزایی، فناوری و کارآفرینی راه اندازی شده است که بیش از 1700 دانشجو جذب این انجمن‌ها شده‌اند. همچنین  5 کانون فرهنگی  راه اندازی شده  و 20 نشریه نیز مجوز فعالیت اخذ کرده‌اند. تلاش کرده‌ایم اقدامات مؤثری را در معاونت فرهنگی دانشجویی انجام دهیم.


کدخدازاده افزود: تابستان گذشته بزرگترین جشن دانشجویی توسط دانشجویان این دانشگاه در هتل اسپیناس برگزار شده  و در بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی رشد 140 درصدی را در تعداد برگزیدگان داشته است. همچنین بزرگ‌ترین مراسم دانش‌آموختگی در این دانشگاه با مشارکت 2300 دانش‌آموخته و خانواده آنها برگزار شد.


وی در خصوص ارائه خدمات مشاوره و روان‌پزشکی به دانشجویان گفت: پایش دانشجویان به صورت آکادمی در حوزه روانشناختی انجام می‌گیرد و بیش از 100 کارگاه جهت ارتقای مهارت زندگی در دانشجویان در نظر گرفته شده و نشست های تخصصی با خانواده‌ها توسط مرکز مشاوره این دانشگاه برگزار شده است.


معاون دانشجویی این دانشگاه افزود :‌ کتابخانه تخصصی در خوابگاه‌ها و دانشکده‌ها مجهز به کتاب‌های خودیاری و روانشناسی شده و هسته‌های مشاوره در خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها جهت پیشگیری از آسیب‌های احتمالی به دانشجویان مدنظر قرار گرفته است.


وی گفت: دانشجویانی که از لحاظ روانشناختی دچار مشکل باشند به صورت کامل پیگیری‌های لازم برای آنها انجام می‌گیرد و در صورت نیاز به دارو درمانی، به روانپزشکی معرفی می‌شوند.


کدخدازاده در خصوص وضعیت خوابگاه و تغذیه دانشجویان توضیح داد:‌ با مشارکت دانشجویان در امور صنفی، تعداد کاندیداهای صنفی دانشگاه افزایش داشته است.


وی افزود: جهت جلوگیری از  اسراف مواد غذایی مدتی است که نیم‌پرس را با نیم‌بهای هزینه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی راه‌اندازی کرده‌ایم که این طرح با استقبال دانشجویان مواجه شده چرا که علاوه بر کاهش هزینه‌ها از اسراف نیز جلوگیری می‌شود همچنین در فصل امتحانات نهار برای دانشجویان توزیع نمی‌شد که ترم گذشته به صورت امتحانی و از این ترم این مسئله محقق شده است.


کدخدازاده اظهار کرد:‌ خوابگاهی ویژه نودانشجویان امسال داریم که برنامه‌های اختصاصی برای این نودانشجویان برگزار شود البته نوسازی و اضافه‌شدن خوابگاه‌های جدید نیاز به بودجه دارد و در صورتی که بودجه لازم ارائه شود این امر محقق خواهد شد.


وی با اشاره  به اینکه خوابگاه دانشجویان در حال حاضر پراکنده است، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم اقدامات لازم را در خصوص خوابگاه‌ها انجام دهیم چراکه راه‌اندازی پردیس خوابگاهی نیاز به اعتبار ویژه دارد.


کدخدازاده از برگزاری ششمین همایش ملی قرآن وعترت 11 تا 12 بهمن ماه خبر داد و گفت:  به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، جشنواره امید حرکت و اهدای جایزه زنده‌یاد افشین یداللهی در این دانشگاه به زودی انجام می‌شود. جایزه آکادمیک این جشنواره ویژه پزشکان فاضل و دانشجویان علوم پزشکی است که فعالیت فرهنگی و هنری است.


وی از انجام دو تفاهم‌نامه در راستای رفاه حال دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی خبرداد و گفت:‌ یکی از این تفاهم‌نامه‌ها با سازمان فرهنگی هنری شهرداری برای  استفاده دانشجویان از موزه و سینما برای دانشجویان و موضوع تهران‌گردی ویژه خوابگاهیان به صورت رایگان انجام می‌گیرد. تفاهم‌نامه‌ای نیز با دانشگاه هنر برای فعالیت‌های مشترک خواهیم داشت.


معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین به برگزاری کارگاه‌های پیشگیری از اعتیاد در تمام دانشکده‌های این دانشگاه اشاره کرد و گفت: برگزاری آموزش‌ توانایی «نه» گفتن دانشجویان مدنظر بوده و امیدواریم بتوانیم در این حوزه موفقیت‌هایی داشته باشیم.


وی با اشاره به رشد 18 درصدی مشارکت دانشجویان در حوزه‌های فرهنگی، هنری و ورزشی گفت:  دانشگاه علوم پزشکی دارای ۱۴هزار دانشجو  است که پیش از این مشارکت دانشجویان در حوزه‌های فرهنگی،‌ هنری و ورزشی حدود 8 درصد بوده که اکنون این آمار به 24 درصد افزایش یافته است.


انتهای پیام/4084/ 4107/


انتهای پیام/

برچسب ها: خوابگاه
ارسال نظر