پرورش باکتریهای تجزیه پلاستیک در دانشگاه الزهرا(س)
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار عصر روز جمعه هفتم دی ماه در حالی به پایان رسید که تا آخرین لحظه میزبان بخش خصوصی و سرمایهگذاران بود.
در این نمایشگاه ۱۹۹ واحد دانشگاهی و پژوهشی ۳ هزار و ۱۹۹ محصول و طرحها، دستاوردهای خود را به نمایش گذاشتند که منجر به انعقاد قرارداد و همکاری شد. نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار ترکیبی از سه نمایشگاه فن بازار، ساخت ایران و پژوهش و فناوری بود که با حضور و همکاری وزارت علوم، پارکهای علم و فناوری، واحدهای علمی و پژوهشی و مراکز رشد دانشگاهها و وزارت صنعت برگزار شد.
دانشگاه الزهرا(س) در این نمایشگاه حدود ۳۰ دستاورد در بخش بیوتکنولوژی، دستاورد «تثبیت سلولها در یک محیط میکرو سازگار با محیطزیست» که به مرحله تجاریسازی رسید و در بخش زیستفناوری و بیولوژی در حوزه «رشد باکتریهای مختلف تجزیه پلاستیک» را به نمایش گذاشت.
همچنین در زمینه انرژی و محیطزیست، ساخت سلولهای خورشیدی، ابر خازنها، تصفیه هوا، سرامیکهای خود تمیز شونده و ساخت ستونهای کروماتوگرافی نیز دستاوردهایی از سوی دانشگاه الزهرا(س) ارائه شد.
عمران مرادلو مدیر ارتباط با صنعت و مسئول غرفه دانشگاه الزهرا(س) گفت: پژوهش کشور در 40 سال اخیر رشد قابلتوجهی داشته و این رشد در حوزه پژوهشهای بنیادین و اصطلاحاً «علم برای علم» بوده است؛ اگر دانشگاهها این مرحله را طی نکنند به مرحله بعدی یعنی پژوهشهای مسئلهمحور دست نمییابند.
وی ادامه داد: دانشگاههای ایران در مرحله پژوهش برای علم و تولید مقالات علمی قرار دارند. این مرحله یک مرحله گذار برای رسیدن به مرحله دانشگاه مسئله محور است. لذا اعضای علمی هیأت علمی متوجه این موضوع هستند که این مرحله نیز نباید نفی بلکه باید تقویت شود. گذار از مرحلهی پژوهشمحور به مسئلهمحور بهخوبی در این نمایشگاه دیده میشود.
انتهای پیام/4084/ 4007/
انتهای پیام/