صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۷ - ۰۶ دی ۱۳۹۷
کریمی:

صرفه‌جویی ارزی از اهداف شکل‌گیری شرکت‌های دانش‌بنیان است

مدیر پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: صرفه‌جویی ارزی از اهداف شکل‌گیری شرکت‌های دانش‌بنیان است.
کد خبر : 347650

اشرف کریمی‌نیک به‌ مناسبت هفته پژوهش در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان اظهار کرد: مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان از سال 1386 آغاز به کار کرد و در حال حاضر در این مرکز 30 هسته و واحد فناور مشغول به فعالیت هستند.


وی با اشاره به اینکه اعضای هیأت علمی متخصص نیز در کنار دانشجویان پژوهشگر مشغول به توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان هستند، افزود: شرکت کارمانیا پارس‌ژن نمونه‌ای از واحد‌های فناور فعال این مرکز است که از سال 1395 با همکاری چهار عضو هیأت علمی از دانشگاه‌های مختلف به ثبت رسیده است.


مدیر پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ادامه داد: این شرکت با هدف تولید کیت‌های اندازه‌گیری انواع سیتوکین در سرم خون و کیت تشخیص ویروس هپاتیت B راه‌اندازی شد.


کریمی‌نیک تصریح کرد: در حال حاضر این شرکت موفق به ساخت 22 کیت اندازه‌گیری سیتوکین مانند سیتوکین‌های 2، 4، 8، و 10 و اینترلوکین گاما شده است.


وی، یکی دیگر از اهداف شکل‌گیری شرکت‌های دانش‌بنیان را صرفه‌جویی ارزی عنوان کرد و گفت: هر عدد کیت ساخته شده در این شرکت برای کشور حدود 500 دلار صرفه‌جویی ارزی به همراه دارد که بین 200 تا 300 درصد ارزان‌تر از نمونه‌های خارجی آن است.


مدیر پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان عنوان کرد: کیت‌های تشخیص ویروس هپاتیت B و اندازه‌گیری سیتوکین‌های ساخته شده در این شرکت هیچ نمونه داخلی نداشته و با تکیه بر دانش فنی و بومی طراحی و تولید شده‌اند و مورد تأیید بسیاری از دانشگاه‌های کشور مانند دانشگاه علوم پزشکی تهران، کرمان، رفسنجان، ارومیه، زاهدان، بندرعباس و ساری قرار گرفته است.


کریمی‌نیک خاطرنشان کرد: یکی دیگر از محصولات تولیدی این شرکت کیت‌های استخراج DNA است که در زمینه استخراج ماده ژنتیکی از ویروس‌ها، باکتری‌ها و سلول‌های انسانی ساخته شده‌اند که با قیمتی کمتر از نمونه‌های خارجی و داخلی با کیفیتی مناسب قابل عرضه هستند.


این پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر حمایت بی‌دریغ مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تسریع توسعه علمی کشور اظهار کرد: مراحل انجام قرارداد مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با این شرکت در مرحله انجام قرار دارد و اقدامات لازم برای دانش‌بنیان شدن آن و همچنین سایر شرکت‌های فعال در مرکز رشد واحد کرمان نیز در شرف اقدام است.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر