صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
همراه با نمایشگاه پژوهش/16

تولید نرم‌افزار تشخیص چهره و احساس از سوی محقق خراسانی

یک محقق خراسانی توانسته نرم‌افزار تشخیص چهره و احساس را طراحی کند که کاربردهای منحصربه‌فردی دارد.
کد خبر : 347309

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن‌بازار در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران در حال برگزاری است. از میان 199 واحد فناور دانشگاهی و تحقیقاتی شرکت‌کننده در این نمایشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی به‌همراه واحدهای استانی، حضوری فعال دارد.


غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی نیز با ارائه محصولاتی منحصربه‌فرد توانسته توجه بازدیدکنندگان این نمایشگاه را به خود جلب کند. با اینکه غرفه این دانشگاه مساحت کمی دارد؛ اما محصولات بزرگی ارائه شده است که می‌توان به محصولاتی نظیر تشخیص چهره، احساس، طراحی وب‌سایت آموزشی، ساخت خمیردندان گیاهی ارگانیک، قطره‌ آهن و پوشش نانو برای فلزات اشاره کرد.


تولید نرم‌افزار تشخیص چهره


نرم‌افزار تشخیص چهره در ثبت ورود و خروج افراد از دانشگاه‌ها و مدارس کاربرد دارد و بدون اینکه افراد وقت بگذارند چهر‌ه‌ آنها قابل شناسایی است.


همچنین این نرم‌افزار می‌تواند حالت رانندگان را تشخیص دهد و اگر راننده خسته یا عصبانی باشد می‌توانند سرعت او را کنترل کند.


طراحی وب‌سایت آموزشی با امکان ارائه گواهینامه به شرکت‌کنندگان


نسرین حسین نیا، پژوهشگر دیگر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد نیز در توضیح محصول ارائه‌شده خود گفت: سامانه آموزشی را طراحی کرده‌ایم که مخاطبان بعد از گذراندن دوره‌ها می توانند مدرک یا گواهینامه پایان دوره از سوی استادان، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه آزاد اسلامی مشهد دریافت کنند.


وی ادامه داد: این سامانه آموزشی دوره‌هایی را در زمینه‌های علوم کامپیوتر، روانشناسی، سبک زندگی به‌صورت عمومی و تخصصی ارائه می‌دهد و دوره‌ها کاملا کاربردی است. ما قصد داریم که دور‌ها را از حالت تئوری خارج و به کاربردی شدن نزدیک‌تر کنیم. چیزی که اکنون در کشور کم داریم.


این پژوهشگر بیان کرد: حدود 9 ماه است که وارد بازار کار شدیم و مخاطب جذب کردیم. در حال حاضر حدود 700 مخاطب فعال داریم که 35 درصد مخاطبان بیشتر از یک دوره را خریداری کردند.


حسین‌نیا گفت: قصد داریم در آینده امکانات وب سایت را گسترش دهیم.


وی اعلام کرد: چهار نفر نیروی ثابت داریم و به‌صورت غیر مستقیم برای 25 مدرس کارآفرینی کرده‌ایم.


تولید محصولات آرایشی توسط محقق نیشابوری


علی معماری از مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، نیز درباره محصولات ارائه شده خود در غرفه استان خراسان رضوی گفت: محصولات ارائه‌شده بیشتر در حوزه آرایشی بهداشتی است. خمیردندان گیاهی کاملاً ارگانیک تولید کرده‌ایم که خاصیت ماندگاری جذب و قیمت‌ پایین‌تر دارد.


وی افزود: محصول دیگر قطره آهن است که همه خواص قطره‌های آهن خارجی را دارد و دندان نوزدان را سیاه نمی‌کند. طعم خوبی هم دارد که افراد رغبت می‌کنند از آن استفاده کنند.


این پژوهشگر نیشابوری ادامه داد: محصول دیگر از محصولات دورانداختنی تتراپک است که بازیافت می‌کنیم. از این محصولات گرانول صنعتی تولید کردیم که در صنایع خودروسازی و تزئینی کاربرد دارد.


معماری بیان کرد: محصول دیگر پوشش‌دهی نانو بر روی فلزات است از سایش فلزات جلوگیری  و ماندگاری را بیشتر می‌کند. با مجتمع فولاد خراسان قراردادی بسته شده و در حال اجراست.


انتهای پیام/4040/ 4007/


انتهای پیام/

ارسال نظر