صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۶ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۸
یک متخصص ویروس‌شناسی مطرح کرد؛

تقویت سیستم ایمنی بدن بهترین راه پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: تقویت سیستم ایمنی بدن بهترین پیشگیری از ابتلا و درمان ویروس کرونا است.
کد خبر : 346934

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، بهزاد همتی در یک نشست تخصصی که با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و اعضای هیئت علمی و پدافند غیرعامل دانشگاه آزاد برگزار شد، اظهار کرد: تقویت سیستم ایمنی بدن بهترین پیشگیری از ابتلا و درمان ویروس کرونا است.


وی در این نشست با اشاره به اینکه هیچ داروی ضد ویروسی نه در ایران بلکه در هیچ کشوری وجود ندارد، افزود: برای پیشگیری از ابتلای به این ویروس باید اقشار مختلف نسبت به این ویروس آگاهی پیدا کنند و با مراقبت های فردی درصد ابتلا به بیماری را کاهش دهند.


این متخصص ویروس‌شناسی گفت: یک‌سوم سرماخوردگی‌ها در زمستان و اوایل بهار در بزرگسالان به خاطر همین ویروس کرونا رخ می‌دهد و باتوجه به اینکه ویروس موجودی زنده نیست تا برای از بین بردن آن داروی ضد ویروسی وجود داشته باشد، ضروری است افراد با تقویت سیستم ایمنی با آن مبارزه کنند.


همتی بیان کرد: داروهایی که در هنگام سرماخوردگی مصرف می‌کنیم، درمان حمایتی هستند و دو کاربرد دارند، یا سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند و یا علائم را از بین می برند و این داروها هیچکدام ویروس را از بین نمی‌برند.


استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و فارغ التحصیل دانشگاه ورسای فرانسه افزود: این ویروس شبیه آنفلوانزا و از طریق سرفه عطسه و تا شعاع دو متری در فضای باز انتقال می‌یابد. در سال 1918 آنفلوانزا جان 40 میلیون نفر را گرفت. خطر این ویروس نسبت به آنفولانزا کمتر است.


وی اظهارکرد: تشخیص بیماری کرونا کمی مشکل است و کسی که به این ویروس مبتلا شود دارای علائمی از قبیل تب بالای 38 درجه، تنگی نفس، سرفه خشک و شدید و بدون خلط، کاهش اشتها، اسهال و ناراحتی عمومی خواهد بود.


همتی ادامه داد: برای پیشگیری از این ویروس باید علاوه بر رعایت بهداشت فردی از افراد بیمار دوری کرد، با ترشحات بیماران مبتلا به ویروس کرونا تماس نداشته باشیم، ویروس از راه تماس دست با چشم، دهان وبینی منتقل می‌شود و باید دست‌ها را با آب و صابون شست و یا اینکه به مدت بیست ثانیه با الکل شستشو داد.


وی خاطرنشان کرد: همچنین از دست دادن و روبوسی خودداری کنیم، از حضور در اجتماعات پرتراکم بپرهزیم، از دستمال حوله‌ای یک‌بار مصرف استفاده کنیم و ماسک‌های ویژه‌ای که از ورود ذرات غیرروغنی جلوگیری می‌کنند استفاده کنیم، از دیگر مواردی که رعایت آن بسیار ضروری است پرهیز از خوردن غذاهای سرد و فست‌فودی است.


این متخصص ویروس‌شناسیگفت: با قوی نگه داشتن سیستم ایمنی بدن، مصرف آنتی اکسیدان، ویتامین سی و ای و با ورزش در هنگامی که مبتلا نشده‌ایم، در مقابل بیماری خود را تجهیز کنیم.


وی توصیه کرد: باید از تحرکات بالا و ورزش به هنگام بیماری پرهیز کرد و همچنین از استرس دوری جست. خندیدن به واسطه تولید دوپامین می‌تواند در افزایش توان دفاعی بدن تاثیر چشمگیری داشته باشد. افراد مسن و کودکان به دلیل پایین بودن قدرت دفاعی بدن بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به این بیماری هستند.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر