کتابخانه دیجیتال باشگاه پژوهشگران جوان راهاندازی شد
حبیبالله آراسته راد در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درخصوص برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: شاهد یکی از نتایج اقتصاد مقاومتی در این نمایشگاه هستیم. امکانات خاصی در اختیار دانشجویان و پژوهشگران نبوده است و درواقع هر کدام بهاندازه 50 برابر بزرگتر از بضاعت مالی که خودش داشته، کار کرده است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان گفت: این امر نشاندهنده این است که اگر فعالیتهای پژوهشی را ساماندهی و از آنها حمایت کنیم، اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب فرمودند شکل میگیرد.
وی تصریح کرد: البته این حمایت هم صرفاً حمایت مالی نیست، حمایت یک زنجیره است، از یک جایی که یک مشکل ایجاد و نیازی احساس میشود تا یک کالایی براساس این نیاز تولید شده و به فروش میرسد. حمایت به این معنا است که بتوانیم به شکل گرفتن این زنجیره کمک و از آن حمایت کنیم، یعنی کسی که محصولی را تولید میکند، بتواند آن را به تولید صنعتی رسانده و بتواند بفروشد؛ در این حالت اکوسیستمی ایجاد کردهایم که دارای حیات است.
راهاندازی کتابخانه دیجیتال باشگاه پژوهشگران جوان
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اضافه کرد: ایجاد شبکههای انسانی، ایجاد قدرت میکند. سعی ما در باشگاه این است که آن شبکهای را که وجود دارد منسجم کنیم. هماکنون از مقالههای تولیدی اعضای باشگاه، شبکهای راهاندازی کردیم و از این طریق کتابخانه دیجیتال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به وجود آمده است. در طول ماههای اخیر 10 هزار مقاله در این کتابخانه منتشر شده است.
وی ادامه داد: دسترسی عموم به این کتابخانه آزاد است اما دانشجویان و پژوهشگران برای استفاده از مقالهها نیازمند عضویت در باشگاه هستند.
انتهای پیام/4060/پ
انتهای پیام/