صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۳ - ۲۹ آذر ۱۳۹۷

فارغ‌التحصیلان به خلاقیت نیاز دارند

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که فارغ‌التحصیلان آینده نیازمند خلاقیت و همدلی هستند.
کد خبر : 345902

به گزارش خبرنگار حوزه‌ دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از گاردین، سیاست‌های آموزشی دولت انگلستان بر اهمیت علوم و مهارت‌های سخت متمرکز شده است؛ اما گزارش‌های اخیر حاکی از آن است که مهارت‌های نرم نیز باید مورد توجه آموزش قرار بگیرند. به عبارت دیگر فارغ‌التحصیلان نسل آینده به خلاقیت و همدلی نیاز خواهند داشت و نباید تنها به داشتن مهارت‌های فنی اکتفا کنند.


پیشرفت سریع تکنولوژی در حوزه اتوماسیون و هوش مصنوعی تأثیر بسزایی روی آموزش و یادگیری مهارت‌ها گذاشته است. حال سؤال اینجاست که مؤسسات آموزشی چگونه می‌توانند مهارت‌های موردنیاز برای موفق شدن در بازار کار همیشه در حال تغییر را به دانشجویان و دانش‌آموزان یاد بدهند.


با توجه به این‌که تکنولوژی باعث این تغییرات گسترده در آموزش می‌شود، اکثر مردم فکر می‌کنند که آموزش باید روی موضوعات علمی، تکنولوژی، مهندسی و ریاضی متمرکز بماند. مهارت‌هایی که در این دروس آموزش داده می‌شوند مهارت‌های سخت نام دارند که در دوران پیش‌دبستانی و در سطح دانشگاهی از اولویت بالایی برخوردار هستند.


حال تحقیقات جدید نشان می‌دهد که باید اهمیت بیشتری به مهارت‌های نرم در برنامه تحصیلی داده شود تا فارغ‌التحصیلان آینده بتوانند در بازار کار جهانی موفق شوند. درواقع مهارت‌های نرم برای فارغ‌التحصیلان از آنچه در حال حاضر درک می‌شود، مفیدتر است.


نتایج تحقیقات دانشمندان دانشگاه هاروارد روی بازار کار جهانی نشان می‌دهد که شغل‌های مرتبط با علوم، تکنولوژی، مهندسی و ریاضی بین سال‌های 1989 تا 2000 رشد بسزایی در انگلستان داشته‌اند؛ اما پس از آن ثابت مانده است. این در حالی است که میزان شغل‌ها در صنایع خلاق (که بیشترین نیاز به مهارت‌های نرم را دارند) حدود 20 درصد افزایش داشته و طی پنج سال به 1.9 میلیون رسیده است.


انتهای پیام/4021/پ


 


انتهای پیام/

ارسال نظر