صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
چرخ دانشگاه/6

تلاش محققان دانشگاه آزاد اسلامی برای ساخت دستگاه‌های تحریم‌شده

محققان دانشگاه‌ آزاد اسلامی با همکاری دیگر پژوهشگران در پی راهکارهای خوداتکایی و بی‌تاثیر کردن تحریم‌ها هستند و در همین راستا دستگاه کوتینگ را بومی‌‌سازی کردند.
کد خبر : 345606

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محققان دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از توانایی خود توانسته‌اند پژوهش‌های اثرگذار در پیشروی علمی، بی‌تاثیر کردن تحریم‌ها و برنامه‌های تحقیقاتی زیادی انجام بدهند و در این راه از محققان دیگر و خارج از محیط دانشگاه کمک می‌گیرند.


چرخ دانشگاه سعی دارد با معرفی این توانمندی‌ها، دستاوردهای پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی را به اطلاع عموم برساند.


رضا کاظم‌پور در گفتگو با خبرنگار آنا، با اشاره به ساخت دستگاه کوتینگ 300-TRC اظهار کرد: این دستگاه بومی برای پوشش‌دهی داخلی لوله‌های آزمایشگاه‌های خون‌گیری است. به این معنا که در داخل لوله‌های آزمایشگاه‌ها موادی پاشیده شده که باعث جلوگیری از انعقاد خون می‌شود؛ کار این دستگاه پاشش و پوشش مواد ضد انعقاد خون به داخل لوله‌های خون‌گیری است.


مدیر پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن افزود: این دستگاه با همکاری شرکت دانش‌بنیان توسعه فناوری نوین نانومقیاس و شرکت رهپویان آبزی زیست‌فناور رودهن ساخته‌شده که قیمت تمام شده این دستگاه یک‌سوم قیمت دستگاه مشابه خارجی است، دستگاه کوتینگ در ابعاد 50 در 50 است که تا ولتاژ 220 ولت توان دارد و دارای یک آمپر باقابلیت استفاده از برق شهری است همچنین این دستگاه توانایی تولید 5 هزار لوله‌ خون‌گیری در طی روز را دارد.



وی تصریح کرد: دستگاه کوتینگ 300-TRC دارای 10 نازل برای اسپری همزمان یا تغییر قابلیت تعداد نازل‌ها به سفارش مخاطبان، قابلیت تنظیم حجم تزریق، قابلیت تنظیم فواصل بین لوله‌ها، تزریق حجم‌های میکرو لیتری و کمتر را از ویژگی‌های این دستگاه اعلام کرد. 


لازم به ذکر است این شرکت نمونه دستگاه ساخت لوله‌های خون‌گیری وکیوم ساخته و درصدد گرفتن مجوزهای لازم این دستگاه است.


انتهای پیام/4084/ 4007/


انتهای پیام/

برچسب ها: آزمایشگاه
ارسال نظر