سفر پزشکان اردبیلی به استانبول برای آموزش آبدرمانی
به گزارش خبرنگار حوزه گردشگری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گردشگری بهعنوان محور توسعه استان اردبیل با هدف رشد و توسعه اقتصادی قرار است در کنار کشاورزی، زیرساختهای اقتصادی، اجتماعی و گردشگری این استان را توسعه داده و اردبیل را در کنار استانهای برخوردار کشور قرار دهد.
از سوی دیگر شرایط اقلیمی و آب و هوایی اردبیل سبب شده که فضا برای حضور گردشگر در این منطقه فراهم شود و برخیها برای یک مسافرت زمستانه اردبیل را در لیست سفرهای خود قرار دهند.
بر همین اساس نادر فلاحی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: امسال مدیریت گردشگری استان اردبیل برنامههای متفاوتی را برای زمستان و رونق گردشگری در این استان انجام داده است و رویداد «شتاب زمستان بیدار» یکی از این برنامههاست.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به اینکه امسال استان اردبیل بهعنوان استان پایلوت برای اجرای طرحهای گردشگری انتخابشده است، ادامه میدهد: به همین منظور طرحهای خوبی در این استان اجرا و دنبال میشود و ساخت جوامع اقامتی و هتل 5 ستاره در این استان از اهداف این طرح است.
وی با اشاره به اینکه این برنامهها از 7 دی شروع و تا 15 اسفندماه ادامه پیدا میکند در ادامه تصریح میکند: تلاش شده تا زیرساختهای مناسب برای این رویداد مهم ساختهشده و برنامهها با مدیریت هماهنگ برگزار شود.
فلاحی با تأکید بر اینکه رویداد زمستان بیدار یک مأموریت است نه شعار، ادامه میدهد: معرفی توانمندیهای استان اردبیل در حوزه گردشگری هدفی است که سبب شده این برنامه در 10 شهرستان دنبال شود و بهدنبال آن توسعه گردشگری سلامت، ورزشی و رونق اقتصادی در استان شکل گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان اردبیل خاطرنشان میکند: گردشگری اردبیل این توانمندی را دارد که برای این منطقه ارزآور باشد و لازم است طرح زمستان بیدار با جدیت دنبال شود.
فلاحی از رونق گردشگری سلامت در این منطقه یادکرده و ادامه میدهد: قراردادی را با دانشگاه استانبول منعقد کردهایم که بر اساس آن به تعداد مراکز آب گرم، پزشک به دانشگاه استانبول اعزام و در آنجا تحت آموزشهای آبدرمانی قرار میگیرند و پسازآن در مراکز استان مستقر میشوند و بحث گردشگری سلامت با جدیت دنبال میشود.
وی با اشاره به اینکه امسال در مشکینشهر و خلخال و سرین برف آمده، اما مغان بهشدت شرایط آب و هوایی خوبی دارد و طرح بهار در زمستان در آن اجرا میشود، ادامه میدهد: مغان در تابستانها گرم است اما در زمستان این منطقه آبوهوای معتدل و خزری دارد. در این منطقه آلاچیقهای عشایری با عنوان گردشگری عشایری برپا میشود و به همین دلیل گردشگران زیادی برای همراهی چندساعته با این عشایر به این منطقه میآیند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به اینکه در منطقه پیلهسوار بهعنوان پایانه مرزی در 7 ماهه امسال بیش از 950 هزار نفر تردد داشتهاند، ادامه میدهد: میزان گردشگر نسبت به سال گذشته در حدود 26 درصد نسبت به مشابه آن افزایش داشته است.
فلاحی با تأکید بر اینکه بر اساس سیاستهای استاندار اردبیل، گردشگری محور اول توسعه استان است ادامه میدهد: در بحث بومگردی استان نیز اتفاقات خوبی رقم خورده و بر اساس متریال خانههای موجود در شهرستان این خانهها احیا میشود. نکته جالب در این استان این است که خانههای بومگردی در شمال استان دارای شیروانی و بهصورت خشت و گل است و در جنوب استان نیز این خانهها با چوب ساختهشده که در احیای این خانهها این موضوع موردتوجه قرار میگیرد.
وی در این خصوص به کمپ بومگردی که در دامنه سبلان قرار دارد اشارهکرده و ادامه میدهد: آنقدر این واحد بومگردی استاندارد و زیبا ساختهشده است که تا یک سال دیگر گردشگران آن را رزرو کردهاند.
مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری اردبیل با اشاره به سایر پروژههای گردشگری استان ادامه میدهد: این پروژه در راستای فعالسازی گردشگری در فصل زمستان اجرا میشود و در نظر داریم بهغیر از پیست اسکی آلو ارس، چهار پیست اسکی دیگر نیز احداث کنیم.
وی همچنین به احداث پل معلق در منطقه گردشگری خلخال نیز اشاره کرده و میگوید: این پل با 100 متر ارتفاع و 450 متر طول بزرگترین و بلندترین پل معلق خاورمیانه و جزو سه پل بلند دنیا خواهد بود.
فلاحی تأکید میکند: در این پروژه علاوه بر پل معلق، زیپ لاین، مجموعه اقامتی و مجموعه تفریحی احداث میشود.
انتهای پیام/4087/ن
انتهای پیام/