صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۵ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۴

آمده‌اند تا هویت ما را شناسایی کنند

محمدرضا زائری در روزنامه خراسان نوشت: تشییع جنازه مطهر شهیدان گمنام و حضور نورانی شان در ماه های اخیر فرصتی دوباره برای تازه شدن فضای زندگی و طراوت معنوی جامعه ایجاد کرده است. شهیدان غواص آمده اند تا در دریای زندگی روزمره ما، راهی میان غفلت ها و بی خبری هایمان به سوی ارزش های آسمانی انقلاب و دفاع مقدس بگشایند.
کد خبر : 34505

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، متن کامل یادداشت محمدرضا زائری بدین شرح است: تشییع جنازه مطهر شهیدان گمنام و حضور نورانی شان در ماه های اخیر فرصتی دوباره برای تازه شدن فضای زندگی و طراوت معنوی جامعه ایجاد کرده است. شهیدان غواص آمده اند تا در دریای زندگی روزمره ما، راهی میان غفلت ها و بی خبری هایمان به سوی ارزش های آسمانی انقلاب و دفاع مقدس بگشایند. اکنون ما نیستیم که باید این شهیدان را شناسایی کنیم بلکه این شهیدان آمده اند تا هویت انقلابی ما را به ما یادآور شوند. افتخار ما و نسل ما این است که مرحله بزرگ تاریخی قیام امام خمینی را شاهد بودیم و اینک ناظر ایستادگی مردانه رهبری انقلاب در مقابل استکبار جهانی هستیم.


ما شاهد بزرگترین رویدادهای تاریخ معاصریم، ما گواه بلندترین قله های شرافت و ایثاریم، ما چشم در چشم قدرتمندترین مردان تاریخ ایستاده ایم و نظاره گر عروج آسمانی شان هستیم . متأسفانه به طور طبیعی قدر دارایی هایمان را نمی دانیم و متوجه نیستیم خداوند چه نعمت های گرانبهایی به ما و نسل ما عنایت کرده است. اینها یادگارهایی هستند که سرمایه اند و هر چه بیشتر می گذرد بیشتر قیمت پیدا می کنند. باید مثل عتیقه های زیرخاکی با آنها تعامل کرد نباید آنها را ارزان فروخت ، این فرصت ها دیگر پیش نمی آید و تکرار نمی شود. نباید اینها را برای یک جریان سیاسی خرج کرد ، نباید آنها را به یک سلیقه فرهنگی منحصر ساخت، نباید آنها را حتى به یک تفکر اعتقادی خاص نسبت داد. بلکه باید این ظرفیت عظیم اجتماعی و فرهنگی و دینی و مردمی را برای همه مردم و همه انقلاب حفظ کرد. باید میان این شهیدان و همه مردم مخصوصا جوانان رابطه عاطفی ایجاد کرد، طوری که همه یک رابطه و نسبتی بین خودشان و شهیدان احساس کنند، نه این که احساس کنند این موضوع به حاکمیت و بخشی از جامعه مثلا بسیجی ها تعلق دارد. ما اکنون در نقطه عطف تغییر نسل ها و انتقال میراث فرهنگی نسل گذشته به نسل جدید هستیم. تا چند دهه دیگر حتى یک نفر هم از کسانی که لحظه های تاریخی انقلاب و دفاع مقدس را درک کرده است باقی نخواهد ماند و نسل های آینده این حماسه های عظیم را تنها از خلال محصولات فرهنگی و آثارهنری خواهند یافت. وظیفه ما مدل سازی برای انتقال فرهنگ شهادت و ایثار و انقلاب نه تنها به نسل جدید خودمان بلکه به همه جوانان غربی است که حضرت آقا برایشان نامه نوشته‌اند. این مفاهیم متعالی و ارزشمند را مخاطبان جهانی زمانی خواهند شناخت که در قالب های متنوع کتاب ، فیلم ، نمایش ترانه و سرود، تابلوهای هنری و... عرضه شود و این وظیفه ای است که همه نهادهای فرهنگی بر عهده دارند.


انتهای پیام/

برچسب ها: هویت
ارسال نظر