صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۴۸ - ۲۰ آذر ۱۳۹۷
امیری‌خانمکانی:

تلاش دانشگاه آزاد در مسیر توسعه شهرستان زرند ستودنی است

نماینده مردم زرند در مجلس شورای اسلامی گفت: تلاش دانشگاه آزاد اسلامی زرند در مسیر توسعه این شهرستان ستودنی است.
کد خبر : 343555

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زرند،  رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زرند ظهر امروز در جلسه‌ای چهارجانبه با حضور نماینده مردم شهرستان‌های زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و فرماندار زرند برگزار شد، راه‌های برقراری ارتباط بیشتر دانشگاه با سایر نهادهای دولتی و غیردولتی این شهر را مورد بررسی قرار دادند.


در این نشست نماینده مردم شهرستان‌های زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی با بیان توانمندی‌های دانشگاه آزاد زرند افزود: هر نگاه منصفی می‌تواند تأثیر دانشگاه آزاد زرند را در توسعه این شهرستان اقرار کند و این دانشگاه بدون اتکا به بودجه دولتی توانسته نمونه‌ای درخشان از همت و تلاش ایرانیان را به تصویر کشد.


حسین امیری‌خانمکانی افزود: این دانشگاه با ظرفیت‌های بالقوه‌ای که دارد باید برای پر کردن خلاء یک هنرستان فنی غیردولتی تلاش کند؛ چراکه ظرفیت صنعتی شهرستان، نیازهای آموزشی متنوعی در حوزه صنعت و معدن را طلب می‌کند و دانشگاه تکیه‌گاهی مطمئن برای این برطرف کردن این نیازها خواهد بود.


نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی با بیان ظرفیت این دانشگاه برای توسعه بیشتر رشته‌های تحصیلی در مقاطع مختلف به‌خصوص مقاطع تحصیلات تکمیلی برای همراهی بیشتر با این مجموعه علمی اعلام آمادگی کرد.


در ادامه امام‌جمعه زرند با قدردانی از ایده ریاست دانشگاه آزاد زرند برای معرفی بهتر دانشگاه آزاد اسلامی و جلسات هم‌اندیشی در‌خصوص رفع موانع همکاری متقابل گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرند باید به یکی از دانشگاه‌های کلیدی استان کرمان تبدیل شود.


حجت‌الاسلام علی ابراهیمی حضور نیروهای توانمند و پژوهشگر در این دانشگاه  را خاطرنشان کرد و افزود: شهرستان باید از این توان بی‌نظیر استفاده کند که البته بررسی راه‌های ارتباط بهتر با حوزه‌های مختلف اجتماعی شهرستان نیز یکی از تکالیف اساتید و نیروهای انسانی متخصص این دانشگاه است، انتظار مردم هم همین است که دانشگاه در حوزه معرفی و شناساندن راه‌های کاربردی شدن علوم مختلف پیشگام باشد.


معاون فرماندار زرند نیز با بیان اینکه خود فارغ‌التحصیل این واحد دانشگاهی بوده گفت: به‌خوبی و از نزدیک با توان و استعداد این دانشگاه در حوزه‌ها و بخش‌های مختلف آشنایی دارم و از ادامه تحصیلاتم در این دانشگاه بسیار خرسندم و به‌عنوان یک شهروند از همه تلاش‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرند در تغییر چهره این شهرستان به یک شهر توسعه‌یافته قدردانی می‌کنم.


 علی صادق‌زاده در ادامه اظهار کرد: حضور 4 میلیون دانشجو در مراکز مختلف آموزش عالی کشور از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده که باید بهتر به افکار عمومی معرفی شود.


علی صادق‌زاده افزود: دانشگاه آزاد اسلامی زرند به‌عنوان سرمایه این شهرستان و از افتخارات استان کرمان است؛ چراکه معرفی چهره‌های علمی استان در حوزه دانشجویی و هیأت علمی به همراه انتشار کتب و مقالات مختلف علمی توانسته گره‌گشای مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلف شهرستان و استان باشد.


 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زرند با قدردانی از اهتمام و نگاه مثبت همه مسئولان به این واحد دانشگاهی گفت: دارا بودن زیرساخت مناسب، وجود اعضاء هیأت علمی، امکانات کارگاهی، آزمایشگاهی و هر آنچه که می‌تواند یک مرکز آموزش عالی را به استانداردهای واقعی نزدیک کند در این واحد دانشگاهی با اعتماد مردم متمرکز شده تا همه آنان که علاقه‌مند به ادامه تحصیل در شهر و دیار خود هستند با آسودگی خاطر به این امر مبادرت ورزند.


علیرضا مرادی در ادامه افزود: نزدیک به 3 دهه از عمر با برکت این مجموعه عظیم علمی در شهرستان زرند که با اتکا به نیروی مردمی به ثمر نشسته و کشور ما را به استانداردهای آموزشی جهان نزدیک کرده می‌گذرد و این واحد دانشگاهی  توانسته مورد اعتماد مردم و مسئولان قرار بگیرد.


وی خاطرنشان کرد: اميدواريم با هم‌اندیشی و تشکیل جلسات مختلف بتوانیم با شناسایی بهتر نقاط ضعف در ارائه خدمات مطلوب علمی به مشتاقان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر تحصیلی، پرورش نیروی متخصص انسانی و در حوزه اشتغال نیز زمینه به‌کارگیری کارکنان توانمند در رشته‌های مختلف علمی گام‌های مؤثرتری برداریم.
   


انتهای پیام/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر