پیشگیری از سرطان روده و درمان آن با نوشیدن چای سبز و قهوه
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، قهوه را میتوان دارویی قدرتمند برای بیماران مبتلا به سرطان روده مورد استفاده قرار داد. به نوشته دیلی میل، پژوهشگران انستیتو سرطان دانا فاربر در بوستون با انجام تحقیقی بر روی 1000 بیمار مبتلا به سرطان روده متوجه شدند زنان و مردان مبتلا به سرطان روده که پس از درمان روزانه چهار یا پنج لیوان قهوه مینوشند احتمال بازگشت این سرطان را به نصف کاهش میدهند.
همچنین در این پژوهش مشخص شد که کافئین موجود در قهوه جلوی ورم ناشی از این بیماری در روده را میگیرد. بر اساس نتایج این تحقیق مصرف حدود 460 میلیگرم کافئین در روز علاوه بر آنکه احتمال بازگشت سرطان روده را تا 42 درصد پایین میآورد، احتمال مرگ از سرطان را نیز تا 33 درصد کاهش میدهد. مصرف کمتر قهوه منافع کمتری از این لحاظ در بر دارد. این پژوهشگران دقیقا کافئین را عامل این نتایج مفید میدانند، نه عوامل دیگری که ممکن است در قهوه وجود داشته باشد.
دیلی میل در گزارش دیگری به نقل از پژوهشگران بیمارستان دانشگاه ملی سئول، کره جنوبی نوشت که آنان علت فواید مصرف چای سبز از لحاظ پیشگیری از بروز سرطان روده بزرگ را تشخیص دادهاند. بر اساس این گزارش ترکیبات موجود در چای سبز جلوی سلولهای سرکشی را که سبب ایجاد پولیپ در روده بزرگ می شوند، میگیرد. این محققان در آزمایش روی 180 نفر که پولیپهای خوشخیم روده بزرگ داشتند، پولیپهایی که میتوانستند پیشدرآمد سرطان روده بزرگ باشند، دریافتند که چای سبز میتواند پولیپها را از میان ببرد و جلوی رشد و گسترش آنها را بگیرد.
تحقیقی که پیش از این در دانشگاه جیفو در ژاپن انجام شده بود، نشان میداد که احتمال بازگشت سرطان روده بزرگ در بیماران درمان شده در صورت مصرف معادل 10 فنجان چای سبز در روز به 15 درصد میرسد، در صورتیکه احتمال بازگشت افرادی که این میزان مصرف چای سبز را ندارند، 31 درصد است.
گزارش از: ساسان گلفر
انتهای پیام/