صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۸ - ۱۴ آذر ۱۳۹۷
یک جامعه‌شناس اجتماعی:‌

اضطراب جدایی بچه‌های کرمانشاهی از والدین بالاست

سرپرست تیم تحقیق دانشگاه تهران در امور زلزله کرمانشاه گفت: میزان اضطراب جدایی از والدین در بچه‌های کرمانشاهی بالا است و نیاز به مداخله جدی دارند.
کد خبر : 331712

فاضل الیاسی سرپرست تیم تحقیق دانشگاه تهران در امور زلزله کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: اولین نشست کارگروه کاهش آسیب‌های روحی و روانی در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه با هدف کاهش آسیب‌های روانی در مناطق زلزله‌زده برگزار شد.


وی در ادامه افزود: در این نشست که در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد بسیاری از مسئولان شهر کرمانشاه حضور داشتند و در مورد اثرات و آسیبی‌هایی که پس از زلزله مردم این منطقه را درگیر کرده است صحبت شد.


این استاد دانشگاه در ادامه تصریح کرد: من به‌عنوان سرپرست تیم تحقیقاتی در این جلسه هشدار دادم که‌ ترمیم ساختار روحی و روانی در مناطق زلزله‌زده بسیار بااهمیت‌تر از ساخت‌وسازهای فضای فیزیکی است.


وی تأکید کرد: در کرمانشاه نیاز داریم که کلینیک‌هایی به‌صورت دائم با نیروی متخصص مشغول کار باشند تا آسیب‌هایی را که می‌تواند پیامد زلزله باشد کاهش پیدا کند.


الیاسی با اشاره به اینکه در حال حاضر موبایل‌کلینیک‌ها در شهر فعال هستند، در ادامه تصریح کرد: موبایل کلینیک‌ها چادرهایی هستند که هر از چند گاهی در مناطق زلزله‌زده دایر می‌شود و چند دانشجو به‌صورت موقت مشغول به گفتگو با مردم می‌پردازند.


این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه وجود این موبایل‌کلینیک‌ها نمی‌تواند زیاد تأثیرگذار باشد، ادامه داد: بیشتر دانشجویانی که به‌صورت موقتی و چندروزه در این موبایل‌کلینیک‌ها حاضر می‌شوند با بسترهای فرهنگی و اجتماعی کرمانشاه آشنایی ندارند و حضورشان با چند عکس و صحبت با چند خانواده بدون نتیجه خاتمه می‌یابد. درحالی‌که مردم در این مناطق نیاز دارند که از نظر روانی و اجتماعی به‌صورت مستمر درمان شوند. متأسفانه میزان اضطراب جدایی در بچه‌ها بالا است و نیاز به مداخله جدی دارند.


وی در ادامه افزود این موضوع را روانشناسانی که در این نشست حضور داشتند بیان کرده و از مسئولان خواستند به این موضوع توجه ویژه شود.


الیاسی خاطرنشان کرد: در این جلسه مهم‌ترین مشکلات زلزله آبان ماه 96 شکستن کرامت انسانی، ایجاد روحیه رایگان‌خواهی به دلیل سیستم معیوب توزیع کمک‌ها، عدم هماهنگی لازم بین نهادهای دولتی و مدنی، نقص در برنامه عملیاتی کوتاه‌مدت و شتاب‌زدگی در تصمیمات عنوان شد.


انتهای پیام/4087


 


 


 


انتهای پیام/

برچسب ها: زلزله کرمانشاه
ارسال نظر