صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۵ - ۱۲ آذر ۱۳۹۷
نعیمی مطرح کرد:

انقلاب در حوزه اشتغال و اقتصاد با استارت‌آپ‌ها

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا گفت: استارت‌آپ‌ها می‌توانند انقلاب بزرگی را در حوزه اشتغال و اقتصاد به وجود آورند.
کد خبر : 330933

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرضا، فرید‌ نعیمی صبح امروز در حاشیه کارگاه آموزشی معرفی مفاهیم اکوسیستم کارآفرینی در شورای‌ فرهنگی و اجتماعی فرمانداری شهرضا گفت: کارآفرینی به معنای خلق و ایجاد ارزش در ادبیات بازار کار به کار برده می‌شود و به همین دلیل مفهوم، مصادیق و الگوهای کارآفرینی به‌تدریج وارد حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، مذهبی و حتی اجتماعی شده است.


وی با بیان این‌که کارآفرینی بر اساس نیاز روز جامعه از عوامل اصلی در  رفع بیکاری و موفقیت در این حوزه است، افزود: اگر مقوله کارآفرینی به خوبی در جامعه نهادینه شود دیگر افراد تحصیل‌کرده کمتر به سمت کارهای دولتی و جذب در نهادهای دولتی کشیده می‌شوند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا با بیان اینکه در شرایط کنونی ترویج فرهنگ کارآفرینی اجتماعی و تبیین الگوها و مدل‌های آن می‌تواند به حل چالش‌های اجتماعی کمک کند، بیان کرد: ترس سرمایه‌گذاران از ورشکستگی و  موفق‌نشدن از مهم‌ترین عوامل عقب‌ماندگی کشور در حوزه کارآفرینی است.


نعیمی با بیان این‌که کارآفرینی سبب به وجود آمدن محصولات، خدمات، افکار و راهکارهای نو برای حل مشکلات جامعه می‌شود، عنوان کرد: با توجه به نرخ بیکاری شهرستان شهرضا، تعامل و همکاری مردم، نیروهای متخصص و مسئولان، نقش مؤثری در ایجاد اشتغال و کمک به کارآفرینی در شهرستان شهرضا دارد.


عضو شورای فرهنگی و اجتماعی شهرستان شهرضا با بیان اینکه روستاها یک گنج پنهان در حوزه کارآفرینی هستند، تصریح کرد: روستاهای شهرستان شهرضا انباشته از گنج‌های پنهان است اما روستائیان کمتر به آن توجه دارند، در روستاها غذاهای سنتی و بکر دیده می‌شود، دام و طیور، صنایع تبدیلی، گردشگری و صنایع‌دستی از ظرفیت‌های دیگر روستاها برای توسعه بازار محصولات است.


نعیمی با اشاره اینکه استارت‌آپ‌ها می‌توانند کمک بسیار زیادی به توسعه کسب و کارهای نوپا داشته باشند، ادامه داد: استارت‌آپ‌ها شرکت‌های کوچکی هستند که بیشتر بر اساس ایده و خلاقیت یک نفر یا مجموعه‌ای از افراد شکل گرفته‌اند، این شرکت‌ها با استفاده از ایده جدید و خلاقیتی که در ارائه محصول یا خدمت از خود نشان‌می‌دهند، درآمدزایی می‌کنند.


این مقام دانشگاهی با بیان این‌که استارت‌آپ‌ها منجر به اشتغال‌زایی می‌شود و این شاخصه‌ها از اهداف مهم اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش‌بنیان است، گفت: با توجه به ویژگی‌هایی که شهرستان شهرضا در زمینه فضاهای کسب و کار و ایده‌های نو دارد، استارت‌آپ‌ها می‌توانند در این شهرستان موفقیت‌های زیادی داشته باشند.


وی با بیان اینکه آینده اقتصاد کشور در دست استارت‌آپ‌ها است، اضافه کرد: خلاقیت و نوآوری جزو ویژگی‌های اصلی استارت‌آپ‌ها هستند، چنانچه ایده‌ها در این کسب و کارهای نوپا به مرحله رشد برسند، می‌توانند انقلاب بزرگی را در حوزه اشتغال و اقتصاد به وجود آورند.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر