فعالیت 73 نشریه و پایگاه خبری در زنجان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زنجان، ابراهیم قاسمی در بازدید از دفتر خبرگزاری آنا در زنجان بیان کرد: اکنون در استان زنجان 73 نشریه و پایگاه خبری دارای مجوز فعالیت میکنند که در مقایسه با سایر استانها به لحاظ کمی مطلوب است.
وی برگزاری چهار دوره جشنواره مطبوعات و پایگاههای خبری در استان را گامی در راستای شناسایی نقاط ضعف و قوت رسانههای استان بیانکرد و ادامه داد: برای نمونه در بخش خبر و طنز نتایج نشان داد که ضعیف عمل کردهایم و باید برای بهبود این حوزهها تلاش شود.
معاون فرهنگی و قرآنی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: برای اینکه به بررسی جامع کیفی حوزه مطبوعات استان برسیم باید تحقیق علمی انجام گیرد.
قاسمی با تأکید بر اینکه در قیمت آگهیها اختلاف نظر وجود ندارد، یادآور شد: در ارزیابی قیمت آگهیها شفاف سازی شده ، منتها اختلاف در توزیع آگهی به دلیل تعدد مطبوعات همچنان وجود دارد.
معاون فرهنگی و قرآنی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، منتشرنشدن منظم برخی نشریات را یکی از چالشهای فرهنگ و ارشاد اسلامی در توزیع آگهیها بیان کرد و افزود: برخی آگهیها طبق قانون باید در اسرع وقت منتشر شود که در این راستا اولویت با روزنامه خواهد بود و حتی برخی آگهیهای شرکتهای دولتی باید از سوی فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمان مشخص منتشر شود و این دست ما را در دادن آگهی به برخی نشریات کوتاه میکند.
وی با تأکید بر رعایت عدالت در نحوه توزیع آگهیها بیان کرد: در این رابطه با بخشنامه استانداری با پیوست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در آگهیهای دولتی مقرر شد، اگر دستگاهی به این مهم توجه نکند، ذیحساب آن اداره کل از پرداخت هزینه آن خوددداری کند.
قاسمی از نامهنگاری با دادگستری استان درباره نحوه توزیع آگهیهای ثبتی، حصر وراثت و تأسیس شرکت خبر داد و افزود: تلاش بر این است که در این رابطه نیز عدالت در توزیع آگهیها رعایت شود.
معاون فرهنگی و قرآنی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در بخش دیگر صحبتهایش با اشاره به برگزاری نمایشگاه بزرگ کتاب که در مهر امسال برگزار شد، گفت: برگزاری این نمایشگاه با حضور ناشران از سراسر کشور مستلزم اعتبار بود که با رایزنیهای انجام گرفته با وزارتخانه در زمان و مکان مشخص برگزار شد.
وی با تأکید بر تعامل سازنده با اهالی فرهنگ، هنر و رسانه در راستای پیشبرد اهداف و برنامههای هنری و فرهنگی در استان افزود: بی شک بیان نقاط ضعف و قوت در این بخشها از سوی صاحبان هنر و قلم یاریگر فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در سیاستها خواهد بود.
قاسمی برگزاری جشنواره ملی داستاننویسی رضوی به زبان ترکی به میزبانی زنجان را فرصتی برای گسترش فرهنگ زبان ترکی اعلام کرد و افزود: نشست با فعالان فضای مجازی به دلیل گستره وسیعی از اطلاع رسانی در این حوزه یک ضرورت بود و تأکید بر جای کار بیشتر در این حوزه است.
معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان از برگزاری جشنواره شکوه شکیبایی با محوریت داستاننویسی، دلنوشته، شعر ترکی و فارسی تا پایان سال جاری خبر داد و افزود: به دلیل تنوع در این جشنواره بخش نقاشی و خط را نیز اضافه کردیم.
وی فعالیت انجمنهای ادبی در استان زنجان را نقطه عطفی برای فعالیت حوزه ادبی اعلام کرد و ادامه داد: این تشکلها که از سوی علاقهمندان به ادبیات تشکل میشود، فرصت مناسبی برای برگزاری کارگاههای ادبی و پرداختن به موضوعات مختلف ادبی است. انجمنها بازوی توانمند فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در برگزاری برنامههای ادبی و فرهنگی هستند و از این فعالیتها استقبال میکنیم.
قاسمی به فعالیت چشمگیر ناشران استان اشاره کرد و افزود: فعالیت ناشران استان در سطح ملی و دریافت سفارش از نقاط مختلف کشور را به فال نیک میگیریم.
به گفته وی، سال گذشته با هدف حمایت از ناشران 150 میلیون تومان کتاب از آنها خریداری شد و امسال نیز این برنامه تداوم داشته است.
این مقام فرهنگی استان زنجان، توزیع کتاب در کتابخانهها و بین افراد در مناسبتهای مختلف را یادآور شد و ادامه داد: اجرای طرح پاییزه و عیدانه کتاب با اعمال تخفیف 20 درصدی از سوی فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز بهانهای برای حمایت از ناشران و کتابفروشان و تشویق به کتابخوانی است.
قاسمی انتشار160 عنوان کتاب در 6 ماه نخست سال 97 را نشان از رشد و بالندگی حوزه نشر در استان زنجان اعلام کرد و ادامه داد: این در شرایطی است که زمانی در همین استان سالی چند کتاب منتشر میشد و باید از این ظرفیت برای رونق فرهنگ مطالعه بهرهمند شویم.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/