صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۸ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۸
رئیس دانشگاه آزاد تهران شمال مطرح کرد؛

نظام اطلاع‌رسانی کارآمد، مهم‌ترین نیاز دستگاه‌های کشور در هنگام بحران

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در نشست تخصصی بررسی نقش این واحد دانشگاهی به عنوان قطب پدافند غیرعامل زیستی گفت: پشتیبانی محتوایی و علمی مهم‌ترین نیاز دستگاه‌های کشور در هنگام بروز بحران است.
کد خبر : 329914

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، حمیدرضا خالدی در نشست تخصصی بررسی نقش این واحد دانشگاهی به عنوان قطب پدافند غیرعامل زیستی اظهار کرد: پشتیبانی محتوایی و علمی مهم‌ترین نیاز دستگاه‌های کشور در هنگام بروز بحران است.


وی افزود: واحد تهران شمال به‌عنوان قطب پدافند غیرعامل دانشگاه آزاد با تلاش شبانه‌روزی اساتید توانسته است با بیش از 6 هزار ساعت کار شبانه‌روزی، نقشه جامع پدافند غیرعامل را در 10 موضوع مختلف تدوین کند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال بیان کرد: پژوهش، راهبری، نظریه‌پردازی، هدایت جامعه و تولید علم باید مورد توجه ویژه دانشگاهیان قرار بگیرد.


خالدی با بیان اینکه در حوزه پدافند غیرعامل زیستی، باید به جامعه کمک کرد، خاطرنشان کرد: باید مسائلی از قبیل شیوع ویروس کرونا که به‌تازگی به یکی از موضوعات مورد توجه کشورهای جهان قرارگرفته است را بررسی کرد و استراتژی‌های مواجهه و مدیریت بحران پیش آمده تدوین شود.


وی با اشاره به اینکه درصورت مشاهده حتی یک نفر مبتلا به این بیماری، مردم دچار نگرانی و استرس مضاعفی خواهند شد، گفت: درصورت عدم کنترل، مدیریت و پیش‌بینی رفتار مردم به هنگام ورود ویروس به کشور، باید انتظار پیامدهای غیرقابل پیش‌بینی را داشت.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: تهدید زیستی پیش روی بسیار پیچیده و حاد است و ما به‌واسطه مأموریتی که برعهده داریم باید دو جامعه دانشگاه و آموزش و پرورش را با تولید محتوای آگاهی بخشی و پیشگیرانه حمایت کنیم.


خالدی اظهارکرد: ما نیازمند این مسئله هستیم که فرهنگ تاب‌آوری را در این دو جامعه ارتقاء دهیم و این هدف با همکاری و مشارکت و تعاملات سازنده میسر خواهد شد. می‌توانیم با بهره‌برداری از ظرفیت دانشگاه واحد مجازی، رؤسای دانشگاه‌ها، مدیران آموزش و پرورش و نهادهای ذی‌صلاح را نسبت به این تهدید آگاه کنیم و با ترسیم نقشه راه واحد در کنترل شیوع این ویروس اقدام کنیم.


وی با تأکید براینکه نباید سلیقه‌­ای عمل کنیم بیان کرد: محصولات و محتواهای تولید شده باید از بعد تخصصی و فنی، استاندارد لازم را داشته باشد.


در این نشست که با حضور اعضای هیئت علمی، مدیران گروه و نمایندگان وزارت بهداشت، معاونت فرهنگی پدافند غیرعامل وزارت آموزش و پرورش تشکیل شد ابعاد مختلف چگونگی اطلاع‌رسانی تهدید ورود و شیوع ویروس کرونا به کشور بررسی شد.


به گزارش پایگاه اینترنتی vox، سازمان بهداشت جهانی شیوع در حال گسترش ویروس کرونا را در چین یک وضعیت اضطراری سلامت جهانی اعلام کرده است. برآورد می‌شود این بیماری که در حال حاضر به حدود ۱۰ هزار مورد در چین رسیده، ممکن است همچنان در خارج از چین گسترش یابد و ملت‌های جهان باید در این زمینه آماده و هشیار باشند.


این ویروس که ۲۰۱۹ -nCoV نامیده می‌شود، تنها یک ماه پیش از نظر علمی ناشناخته بود. اکنون مقامات بهداشتی به شدت در تلاش هستند تا این بیماری را شناسایی و از بروز همه‌گیری شیوع گسترده جهانی عفونت جلوگیری کنند.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر