برنامههای مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت/ تغییر مرکز به برج فناوری
به گزارش خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا؛ مراکز رشد در دانشگاهها یکی از نهادهایی است که در دانشگاههای کشور و بهمنظور رشد و بالندگی شرکتهای دانشبنیان ایجاد میشوند.
دانشگاه علم و صنعت که از دانشگاههای صنعتی و مهندسی کشور به شمار میرود از امر پژوهش و فناوری نیز غافل نشده و با ایجاد مرکز رشد توانسته شرکتهای نوپا و خلاق را تحت حمایت قرار دهد.
رئیس مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت در خصوص فعالیتهای این مرکز توضیح داد: با توجه به اینکه دانشگاه علم و صنعت در حوزه فنی و مهندسی فعال است لذا این مرکز هم شرکتهایی را که در رشتههایی نظیر مهندسی مواد، مهندسی برق، مهندسی نرمافزار، شیمی و راهآهن فعالیت میکنند، پس از گذراندن دوره، پذیرش میکند.
سید علیاصغر بهشتی شیرازی اضافه کرد: ۳۵ شرکت در این مرکز فعال هستند که از این تعداد پنج شرکت در مرحله پیش رشد، هشت شرکت دانشبنیان هستند و بقیه شرکتها در مرحله رشد قرار دارند. همچنین پنج شرکت، شرکت رشد مجازی وابسته به اعضای هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت است.
رئیس مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت گفت: این مرکز در نزدیکی دانشگاه واقعشده است و طبق برنامه استراتژیک دانشگاه تا افق ۱۴۰۴ پیش میرود. طبق این برنامه بناشده تا مرکز رشد ۱۰۰ شرکت را تحت پوشش و حمایت خود قرار دهد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر این مرکز رشد در ساختمانی به مساحت ۲۵۰۰ مترمربع واقعشده که برنامه داریم تا این مرکز را در یک ساختمان ۱۲ هزار مترمربعی احداث کنیم تا به برج فناوری تغییر کند.
بهشتی در پایان خاطرنشان کرد: هرچند محصولات شرکتهای مرکز رشد به مرحله صادرات نرسیده اما توانستهاند نیازهای داخلی را تأمین کنند.
انتهای پیام/4085/
انتهای پیام/