حمایت وزارت ارشاد از راهاندازی کسب و کارهای فرهنگی و هنری
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علیاصغر سید آبادی گفت: بر اساس شیوه نامهای که به امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رسیده است، این وزارتخانه در قالب طرح گذرهای فرهنگ و هنر و طرح تبدیل فضاهای میراثی، اوقافی و دیگر فضاهای قابل تبدیل به فضاهای فرهنگی و هنری از کسانی که میخواهند کسب و کارهای فرهنگی و هنری راهاندازی کنند، حمایت میکند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور برنامهریزی ادامه داد: تقویت ظرفیتهای مردمی در حوزه فرهنگ و هنر و هم چنین افزایش دسترسی مردم به آثار و خدمات فرهنگی و هنری جزو برنامههای وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی است و ذیل این دو برنامه کلان، راهاندازی گذرهای فرهنگ و هنر در شهرها، تبدیل فضاهای میراثی، اوقافی و دیگر فضاها به فضاهای فرهنگی هنری، راهاندازی روز بازارهای فرهنگ و هنر، خرید و فروش اینترنتی آثار فرهنگی و هنری و دسترسی آنلاین به رویدادها و آثار فرهنگی و هنری در قالب طرحهای حمایتی امسال و سال آینده اجرا خواهد شد.
راهاندازی کسب و کار در گذرهای فرهنگ و هنر
وی بیان کرد: گذرهای فرهنگ و هنر کار مشترک بین شهرداریها و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. شهرداریها با اختصاص خیابان، میدان یا گذرهای مناسب به این کار و آمادهسازی آن در این اقدام مشارکت میکند و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از طریق صندوق اعتباری هنر با اعطای تسهیلات ارزانقیمت از بخش خصوصی برای راهاندازی کسب و کارهای فرهنگی و هنری حمایت میکند.
سید آبادی با تأکید بر اینکه شیوهنامه و همچنین فرمها درخواست تسهیلات منتشر شده است، افزود: شهرداریها و ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرهای متقاضی میتوانند با شناسایی، مطالعه و انتخاب فضاهای مناسب درخواستهای خود را به معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه دهند تا پس از بازدید از فضاهای انتخاب شده و تأیید آن، امکان پرداخت تسهیلات به کسانی که بخواهند در آنجا کسب و کار فرهنگی و هنری راهاندازی کنند، فراهم شود.
اعلام آمادگی ١٢ شهر برای راهاندازی گذر فرهنگ و هنر
وی افزود: تاکنون بیش از ۱۲ شهر برای راهاندازی گذر فرهنگ و هنر اعلام آمادگی کردهاند و تا پایان آذرماه گذر فرهنگی و هنری در شهر کاشان راهاندازی خواهد شد. هماکنون کسانی که بخواهند در گذرهای فرهنگ و هنر یزد و کاشان کسب و کار فرهنگی و هنری راهاندازی کنند، میتوانند تقاضای خود را با امضای شهرداری و ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی آن شهرها ارائه کنند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور برنامهریزی تصریح کرد: کتابفروشی، گالری، سالنهای کوچک نمایش فیلم، تماشاخانههای خصوصی، پلاتوهای تئاتر، کارگاه، فروشگاههای لوازم هنری، آموزشگاههای هنری، کارگاه و فروشگاه طراحی مد و لباس ایرانی، موزههای خصوصی مربوط به فرهنگ و هنر، کافه موزههای فرهنگی و هنری، فعالیتهای نوپای فرهنگی و هنری و .... از جمله کسب و کارهای مورد حمایت است.
تبدیل فضاهای میراثی، اوقافی و دیگر فضاها به فضاهای فرهنگی و هنری
سید آبادی گفت: برای افزایش فضاهای فرهنگی و هنری و همچنین افزایش دسترسی مردم به آثار و رویدادهای فرهنگی و هنری، طرح تبدیل فضاهای موجود شهری به فضاهای فرهنگی و هنری اجرا میشود.
وی افزود: بر اساس این طرح از کسانی که بخواهند با تبدیل فضاهای موجود شهری چه فضاهای میراثی، چه فضاهای اوقافی و چه فضاهای دیگری که این قابلیت را دارند، به فضاهای فرهنگی و هنری، کسب و کار فرهنگی و هنری راهاندازی کنند، با ارائه تسهیلات از طریق صندوق اعتباری هنر حمایت میشود.
وی افزود: این افراد میتوانند بر اساس فرمهای طراحی شده، طرح توجیهی خود را به ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهرستانها ارائه کنند.
سید آبادی گفت: متقاضیان برای کسب اطلاع درباره طرحهای حمایتی روز بازار فرهنگ و هنر، دسترسی آنلاین به رویدادها و آثار فرهنگی و هنری و خرید و فروش اینترنتی آثار فرهنگی و هنری میتوانند به صندوق اعتباری هنر مراجعه کنند.
انتهای پیام/4072/خ
انتهای پیام/