صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر صنعت:

تحریم فرصتی برای توسعه تولید محصولات لوازم‌‌ خانگی است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اگر تحریم محدودیت‌هایی را به کشور تحمیل کرده فرصت‌هایی هم ایجاد کرده که پیشرفت در صنعت لوازم‌‌خانگی ازجمله آن‌هاست.
کد خبر : 328268

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از شاتا، رضا رحمانی در بازدید از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی لوازم‌خانگی گفت: این نمایشگاه طی 18 سال توسط فعالان این بخش برگزار شده و امروز نشانه‌های امید در این نمایشگاه برای تولیدکنندگان لوازم‌خانگی محسوس بود.


افزایش سطح کیفیت تولید لوازم‌خانگی


وی در ادامه با اشاره به افزایش سطح کیفیت تولید لوازم‌‌خانگی در مقایسه با سال‌های گذشته اضافه کرد: محصولات جدید ارائه‌ شده در این نمایشگاه در سطح محصولات روز دنیا به‌ ویژه محصولات نام‌آشنای اروپایی قرار داشتند و ازنظر تنوع نیز نسبت به سال قبل تغییرات قابل‌توجه و چشمگیری در این نمایشگاه دیده می‌شود.


وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین محصولات ارائه‌شده را برای رفع تمامی نیازهای خانوار کافی دانست و افزود: تولیدکنندگان طی جلساتی که درگذشته داشتیم قول داده‌اند که با تمام قوا در راستای رفع نیازهای خانوارهای ایرانی تولید ملی را در حوزه لوازم‌خانگی افزایش و به‌وفور در دسترس مردم قرار دهند.


رحمانی در ادامه خودکفایی در زمینهٔ لوازم‌خانگی را نقطه عطفی در اقتصاد کشور معرفی کرد و گفت: در حال حاضر فرصت مناسبی در زمینهٔ لوازم‌خانگی در کشور به وجود آمده و توانایی تأمین لوازم‌خانگی در بازار داخلی کشور وجود دارد و به همین علت نیازی به واردات در این حوزه نداریم.


وی همچنین با اشاره به کاهش قاچاق لوازم‌خانگی از تشدید برخورد در این زمینه خبر داد و تصریح کرد: با کاهش قاچاق در این زمینه در اثر تشدید برخورد فرصتی استثنایی برای این حوزه با بیش از ۴۰۰ واحد فعال به وجود آمده است.


وزیر صمت با اشاره به وسعت حوزه لوازم‌خانگی اضافه کرد: نقش قابل‌توجه تولیدکنندگان لوازم‌خانگی در اشتغال‌زایی و اقتصاد کشور غیرقابل‌انکار است و تمامی استان‌های کشور نیز به‌نوعی با این صنعت درگیر هستند.


رحمانی جلوگیری از ورود لوازم‌خانگی خارجی به کشور ازجمله سیاست‌های حمایتی دولت از این صنعت برشمرد و گفت: کالاهای ایرانی در حوزه لوازم‌خانگی در شرایط تحریم محصولاتی قابل‌رقابت با نام‌های خارجی تولید کرده‌اند.


خدمات‌رسانی به مردم حتی در روزهای تعطیل نباید متوقف شود


رضا رحمانی در ادامه درباره خواسته‌های فعالان صنفی در حوزه لوازم‌خانگی توضیح داد: بیشترین نکته‌ای که درخواست‌های فعالان این حوزه تأکید شده تسهیل امور است و من از همین میز خطابه از تمامی همکارانم در سراسر کشور که با تولیدکنندگان در ارتباطند درخواست می‌کنم تسهیل را در اولویت‌های خود در زمینهٔ تولید قرار دهند.


وی در ادامه اضافه کرد: در حال حاضر شرایط ایجاب می‌کند که بیش از گذشته در زمینهٔ تولید فعالیت داشته باشیم و خدمت‌رسانی و تولید در هیچ صورتی نباید حتی در تعطیلات رسمی کشور تعطیل شود.


رحمانی همچنین با اشاره به پیشرفت صنعت لوازم‌خانگی کشور افزود: این محصولات باوجود کیفیت برابر با محصولات مشابه خارجی در بسیاری از موارد قیمت‌هایی با یک‌سوم قیمت آن محصولات دارند و طبیعتاً بعد از افزایش تیراژ تولید، قیمت‌ها بیش از این کاهش پیدا خواهد کرد.


فرصتی مناسب برای توسعه بازار صادراتی لوازم‌خانگی


وی در ادامه بازارهای صادراتی را هدف بعدی در صنعت صادرات کشور معرفی کرد و گفت: اگر تحریم محدودیت‌هایی را به کشور تحمیل کرده فرصت‌هایی هم ایجاد کرده که پیشرفت در این صنعت ازجمله آن‌هاست.


به گفته وزیر صنعت کیفیت اکثر محصولات لوازم‌خانگی ایرانی در سطح کالاهای خارجی است و با تمرکز بر روی توسعه این صنعت می‌توان علاوه بر پوشش بازار داخلی در بازارهایی صادراتی به‌خوبی درخشید.


تسهیل در تأمین مواد اولیه تولیدکنندگان


رحمانی ضمن اشاره به تأمین مواد اولیه تولیدکنندگان افزود: بخش عمده‌ای از مواد اولیه تولیدکنندگان در داخل قابل تأمین است به‌طوری‌که محصولاتی نظیر پتروشیمی، فولاد و سایر مواد اولیه ازاین‌دست در داخل کشور تأمین می‌شود و خوشبختانه در این زمینه کمبودی وجود ندارد.


وی در همین مورد اضافه کرد: تولید فولاد ۲/۵، مس ۱/۵ و آلومینیوم ۱/۳ برابر از مصرف داخلی است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد و توزیع نیز تسهیل خواهد شد.


رحمانی همچنین از تسهیل توزیع مواد اولیه وارداتی برای کالاهای ضروری موردنیاز مردم خبر داد و گفت: همه دستگاه‌ها به‌ویژه گمرک، بانک‌ها و... باید شرایط را برای تولیدکنندگان تسهیل کنند تا مشکلی برای تأمین مواد اولیه تولیدکنندگان پیش نیاید و مردم در کمترین زمان بتوانند به مواد موردنیاز خود دست پیدا کنند.


انتهای پیام/4092/4071/خ


 


انتهای پیام/

ارسال نظر