صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۵۵ - ۰۲ آذر ۱۳۹۷
مشاور آموزش‌وپرورش:

ارتباط والدین با مدرسه مستمر باشد

یک کارشناس و مشاور آموزش‌وپرورش گفت: ارتباط مستمر خانه و مدرسه می‌تواند نقش تأثیرگذاری در تربیت دانش‌آموزان داشته باشد.
کد خبر : 327958

محمد یازلو در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزش‌وپرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: پدر و مادر به‌عنوان اولین مربی در زندگی فرزندان نقش اساسی ایفا می‌کنند، به‌گونه‌ای که رشد و تکامل و فهم کودک در خانه و با کمک آنها شکل می‌گیرد.


وی در ادامه افزود: وقتی خانواده‌ها نگاه مثبتی به مدرسه داشته باشند، این نگاه به فرزندان نیز منتقل می‌شود و سبب می‌شود که دانش‌آموز از حضور در مدرسه لذت ببرد.


این کارشناس آموزش‌وپرورش خطاب به والدین گفت:  تلاش کنید مدرسه را در جریان اتفاقات خانه بگذارید اگر دچار بیماری هستید و یا گرفتار طلاق شده‌اید حتماً به معلم فرزندتان اجازه دهید تا در جریان این ماجرا قرار بگیرد.


یازلو با اشاره به اینکه والدین تلاش کنند که در فعالیت‌های آموزش‌وپرورشی مدرسه حضورداشته باشند، افزود:حضور والدین در سر کلاس درس می‌تواند در تعامل بیشتر خانه و مدرسه نقش اساسی ایجاد کند. جلسات اولیا و مربیان می‌تواند اطلاعات خوبی را در اختیار خانواده‌ها قرار دهد و والدین از مسائل و مشکلات مدرسه باخبر شوند.


این مشاور در ادامه سخنانش افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد موفقیت بچه‌ها به انتظارات والدین  بستگی دارد نه عملکرد آنها، پس بهتر است بر روی یادگیری فرزندان تمرکز داشته باشید نه نمرات آنها.


وی با اشاره به اینکه والدین از کودک انتظار دارند رفتار عاقلانه‌ای از خود نشان دهند، ادامه داد: اگر خانواده‌ها می‌خواهند فرزندشان موفق شود باید انگیزه بیشتری به او بدهند تا درصد موفقیت او را بالاتر ببرند.


یازلو در ادامه تصریح کرد: اگر قرار است فرزند شما تکلیفی انجام دهند این را بدانید که پاسخ به تکالیف وظیفه اوست. شما آن‌قدر کنار او ننشینید تا او تکالیفش را انجام دهد.


انتهای پیام/4087/خ


 


انتهای پیام/

برچسب ها: والدین
ارسال نظر