صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۶ - ۳۰ آبان ۱۳۹۷
معاون کمیته امداد خبرداد:

خودکفایی یک‌میلیون مددجوی کمیته امداد در 20 سال گذشته

معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد گفت: در 20 سال گذشته بیش از یک‌میلیون مددجوی کمیته امداد خودکفا شده و از چرخه حمایت این نهاد خارج‌ شده‌اند.
کد خبر : 327875

حجت‌الله عبدالملکی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: بیش از ۴۵۰ هزار خیر در سطح کشور داریم که تلاش داریم از ظرفیت آن‌ها برای ایجاد اشتغال مددجویان کمیته امداد استفاده کنیم.


معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد با اشاره به اینکه در ۲۰ سال گذشته کمیته امداد توانسته در حوزه ایجاد اشتغال موفق عمل کند، ادامه داد: از سال ۷۴ تاکنون کمیته امداد تاکنون بیش از یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار شغل برای مددجویان ایجاد کرده است و نکته مهم اینکه بیش از یک‌میلیون نفر از این افراد نیز خودکفا شده و از چرخه حمایت این نهاد خارج‌ شده‌اند.


وی با اشاره به اینکه بیش از یک‌سوم بیکاران کشور را افراد نیازمند تشکیل می‌دهند، افزود: کمیته امداد از بخشی از آن‌ها حمایت می‌کند و برای بخش دیگر نیز باید تلاش کنیم که زمینه اشتغال ایجاد کنیم.


عبدالملکی خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های اصلی کمیته امداد ایجاد اشتغال برای مددجویان است و در راستای اجرای این وظیفه سال گذشته توانستیم ۱۷۰ هزار شغل برای مددجویان ایجاد کنیم که این تعداد یک‌چهارم آمار اشتغال در کشور است.


وی افزود: امسال نیز بحث ایجاد شغل در معاونت خودکفایی و اشتغال کمیته امداد دنبال می‌شود و چشم انداز ما ایجاد ۲۰۵ هزار شغل است که از ابتدای سال ۴۰ هزار شغل ایجاد و یک‌صد هزار شغل دیگر نیز در آستانه تشکیل قرار دارد.


معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد در ادامه افزود: یکی از تفاوت طرح‌های کمیته امداد با سایر طرح‌های اشتغال در کشور این است که تمامی مددجویان قبل از شروع کار مورد مشاوره شغلی قرار می‌گیرد. در طول اجرای آن نیز ناظران کمیته بر چگونگی اجرا نظارت دارند و ازآنجاکه اصولاً شروع تا خودکفایی کار بیش از چند سال طول می‌کشد اگر نیاز به تسهیلات مجدد نیز باشد این تسهیلات به مددجو ارائه می‌شود.


 انتهای پیام/۴۰۸۷


انتهای پیام/

ارسال نظر