صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۰۶ - ۲۹ آبان ۱۳۹۷
معاون فرهنگی وزارت علوم:

دستورالعمل مجامع تخصصی به دانشگاه‌ها ابلاغ شد

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دستورالعمل مجامع تخصصی با هدف کمک و تعامل بیشتر با مجموعه کانون‌ها آماده و به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است.
کد خبر : 327592

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ غلامرضا غفاری، صبح امروز  در نشست دبیران شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور که به میزبانی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد، گفت: تنوع، نگاه و علاقه‌ای که در تک‌تک دانشجویان عضو این کانون‌ها وجود دارد انتظارات متقابلی هم برای دیگر دانشجویان دانشگاه و هم برای مدیریت دانشگاه به وجود می‌آورد و شاید یکی از مأموریت‌ها و رسالت‌هایی که دبیران و اعضای کانون‌ها دارند این است که مطالبات و انتظارات را شناسایی کرده و ضمن ترغیب دیگر دانشجویان، درصدد تحقق آنها باشند.


وی با عنوان اینکه مجموعه فعالیت‌های کانون‌ها به رونق بخشی فضاهای دانشگاهی می‌انجامد، اظهار کرد: شکل‌گیری کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی به‌ویژه برای دانشجویانی که مدیریت یا اداره مجموعه‌ها را به عهده دارند، رسالت و مأموریت سنگین‌تری ایجاد می‌کند که همین مسئله موجب افزایش توانمندی آنها خواهد شد.


دکتر غفاری فلسفه وجودی کانون‌ها را تجربه کارهای جمعی و گروهی عنوان کرد و گفت: فعالیت در کانون‌ها این فرصت را برای دانشجویان فراهم می‌آورد که ضمن بازشناسی و خودکاوی، تعامل با دیگران، قدرت و توانایی انجام فعالیت‌های گروهی، پذیرش تفاوت‌ها، مدارا و صحه صدر را فراگیرند.


معاون فرهنگی و اجتماعی کسب این توانایی‌ها را کاملاً اکتسابی و آموختنی دانست و افزود: مجموعه‌هایی مثل کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی می‌تواند این امکان را برای تمامی دانشجویان فراهم کند تا پس از فراغت از تحصیل در جامعه نیز بتوانند با استفاده از مهارت‌هایی که در طول دوران دانشجویی خود کسب کرده‌اند، بسیار موفق‌تر از دیگران ظاهر شوند.


وی بقای مؤثر کانون‌ها را در گرو بازآفرینی و بازکاوی پیوسته دانست و گفت: وظیفه ما این است که امکانات و شرایط مناسب را فراهم کنیم اما مدیریت کانون‌ها باید در صورت نبود امکانات کافی نیز بتوانند با مدیریت منابع و استفاده از منابعی که تاکنون از آن بهره‌برداری نشده است، فرصت‌های جدید را خلق کند.


وی برگزاری جشنواره رویش با هدف بالندگی بیشتر کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی و همچنین شکل‌گیری مجامع تخصصی کانون‌ها را از مهم‌ترین برنامه‌های معاونت فرهنگی عنوان و اظهار کرد: دستورالعمل مجامع تخصصی با هدف کمک و تعامل بیشتر با مجموعه کانون‌ها آماده و به دانشگاه‌ها ابلاغ شده تا ضمن هم‌افزایی بیشتر بتوانیم نتایج ارزشمندی را عاید دانشگاه و جامعه کنیم.


انتهای پیام/4060


انتهای پیام/

ارسال نظر