اشتغال و کارآفرینی بخش ویژه جشنواره کتاب دانشجویی
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، عادل تقوی در آیین اختتامیه جشنواره کتاب سال دانشجویی ضمن ارائه مختصری از گزارش روند اجرایی جشنواره گفت: بیست و پنجمین جشنواره کتاب دانشجویی با شعار ۲۵ سال نشر دانایی و ربع قرن با دانشجو آغاز شد. ۶۳۱ اثر توسط دبیرخانه دریافت شده که حائز شرایط شرکت در جشنواره بودند.
وی در ادامه افزود: در مرحله داوری جشنواره با کمک ۶۰ نفر از اساتید برجسته دانشگاهی کشور، ۱۶ گروه تخصصی سازماندهی و تشکیل شد و پس از آن چندین مرحله در دبیرخانه دائمی جشنواره تشکیل جلسه دادند.
تقوی در ادامه سخنان خود عنوان کرد: جشنواره کتاب سال دانشجویی در دو بخش اصلی و بخش ویژه برگزار شد که در بخش اصلی گروههای علومپایه، علوم کشاورزی و منابع طبیعی، هنر و معماری، فتی مهندسی، علوم پزشکی، دامپزشکی و گروه علوم انسانی به رقابت پرداختند و همچنین در بخش ویژه نیز آثاری با موضوعات خاص مانند اشتغال و کارآفرینی و موضوع شعار سال پذیرفته شد.
دبیرجشنواره کتاب سال دانشجویی در خصوص بخش دانشجویان خارجی نیز اظهار کرد: در بخش دیگری از جشنواره نیز دانشجویان فارسینویس که تابعیت ایرانی ندارند ولی آثار خود را به زبان فارسی ارائه میدهند، اثر ارسال کردند.
وی بیان کرد: ۲۶ درصد کل آثار دریافتی در این دوره از جشنواره تألیفی و ۳۴ درصد نیز ترجمه بودند که از حرکت از سمت تألیف کتاب به سمت ترجمه منابع خارجی، پیامهایی دارد که بایستی در خصوص این موضوع با دقت بیشتری کار کنیم.
تقوی با اشاره به ترکیب جنسیتی و تحصیلات شرکت کنندگان در جشنواره توضیح داد: ۷۵ درصد آثار دریافتی توسط آقایان و ۲۵ درصد دیگر نیز بهوسیله بانوان ارسال شده است و در خصوص توزیع فراوانی میزان تحصیلات شرکتکنندگان نیز دانشجویان مقطع دکتری ۵۷ درصد، کارشناسی ارشد ۲۶ درصد و کارشناسی نیز ۱۷ درصد بودند.
دبیرجشنواره کتاب سال دانشجویی در پایان سخنان خود گفت: از بین ۶۳۱ اثر دریافتی در این دوره از جشنواره ۴۵۳ اثر از سوی دانشگاههای دولتی، ۸۳ اثر از سوی دانشگاه های آزاد و ۶۰ درصد نیز مربوط به حوزههای علمیه و ۳۵ درصد نیز از سایر مراکز شرکت کرده بودند.
انتهای پیام/4108/ 4107/
انتهای پیام/