صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۱:۴۴ - ۲۷ آبان ۱۳۹۷
یک فعال صنفی خبر داد:

تحت‌الشعاع قرارگرفتن کرامت و شأن دانشجو با پایین بودن کیفیت سلف

دبیر اسبق شورای صنفی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: کیفیت پایین سلف آن هم در این ابعاد خود به خود باعث تحت‌الشعاع قرار گرفتن کرامت و شأن دانشجو می‌شود.
کد خبر : 326562

علیرضا زمانی، دبیر اسبق شورای صنفی ـ رفاهی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در توضیح شکایت پیمانکار سلف این دانشگاه از او اظهارکرد: این شکایت شأن و کرامت دانشجو را زیر سوال برد، چند روزی بود که مداوم از طرف دانشجویان اعتراضاتی نسبت به کیفیت پایین غذای سلف به این جانب ابلاغ می‌شد.


وی گفت: پس از شدت گرفتن اعتراضات و البته به‌حق بودن آنها، روز شنبه مورخ اول  آبان ماه به سلف مراجعه کردم و بعد از مشاهده مجدد کیفیت پایین غذا، به‌عنوان یک دانشجوی معمولی تصمیم گرفتم به دادن دلیل پایین بودن کیفیت غذا را جویا شوم تذکر دهم.


زمانی در ادامه توضیح داد: مسئول امور تغذیه و ناظر غذاخوری را حین صرف ناهار مشاهده کردم و دانشجوی معترض را راهنمایی کردم که در صورت معترض بودن باید اعتراض خودش را با این دو بزرگوار مطرح کند.


دبیر اسبق شورای صنفی ـ رفاهی توضیح داد: بعد از اینکه دانشجو شروع به طرح اعتراض خودش کرد، من هم به سبب آشنایی قبلی که با این دو بزرگوار داشتم و همچنین به سبب اعتراضات زیادی که به من رسیده بود همچنین مشکلات دیگری که در تریای مرکزی و بوفه‌های دانشجویی که زیر نظر شخص  به  مسئول امور تغذیه در حوزه معاونت دانشجویی بود تصمیم به صحبت با ایشان گرفتم.


وی ادامه داد: کیفیت پایین سلف آن هم در این ابعاد خود به خود باعث تحت‌الشعاع قرار گرفتن کرامت و شأن دانشجو می‌شود اما باز هم برخورد شایسته و صحیح مسئولان ذی‌ربط خوشحال کننده بود.


این فعال دانشجویی گفت: قیمت‌های نجومی امکانات سلف، تریای مرکزی و بوفه‌های دانشجویی در عین بی‌کیفیتی و چرایی تبدیل خیلی از غذاها از دسته‌ غذاهای کم‌هزینه به غذاهای پُرهزینه  از نکاتی بود که مطرح کردم. صحبت و بیان اعتراضات در آرامش کامل و در نهایت تساحل و تسامح انجام گرفت.


زمانی در ادامه افزود: بعد از گذشت چند روز به وسیله تماسی از کمیته انضباطی متوجه شکایت پیمانکار سلف مرکزی از این جانب شدم.


دبیر اسبق شورای صنفی ـ رفاهی خاطر نشان کرد: علاوه بر عدم قانونی بودن این شکایت و محکوم بودن این حرکت، چه از طرف پیمانکار که شکایت کردند و چه از طرف کمیته انضباطی که اعتراض ایشان را وارد دانستند؛ واقعاً اگر دانشجو حتی حق اعلام ساده‌ترین اعتراض خود را نسبت به حیاتی‌ترین امکاناتش در نهایت ادب و تعامل نداشته باشد؛ آزادی بیان و باز بودن فضای انتقاد در دانشگاه‌ها و به‌خصوص دانشگاه حکیم سبزواری، شایعه‌ای بیش نیست.


وی هدف خود را از مصاحبه فقط اطلاع‌رسانی به جامعه مدنی کشور بیان کرد و گفت: اطلاع‌رسانی از این باب که در کشوری که داعیه آزادی بیان دارد؛ بر دهن دانشجو به عنوان فعال‌ترین و پویاترین عضو جامعه در دانشگاه که به عنوان مرکز فرهیختگی و تضارب آراء در هر کشوری شناخته می‌شود، برچسب سکوت و خفقان زده می‌شود.


زمانی گفت: اگر واقعا داعیه‌دار آزادی بیان و انتقادپذیری هستیم، ای کاش در عمل هم به آن پایبند باشیم؛ باشد که دیگر بیش از این، شاهد این قبیل بی‌احترامی‌ها و بی‌مسئولیتی‌ها در دانشگاه که مرکز فرهیختگی هر کشور است، نباشیم.


وی در ادامه تصریح کرد: این دانشگاه دارای بیش از 8 هزار دانشجو دارد که روزانه  حدود 6 هزار دانشجو از سلف استفاده می‌کنند. مشکلات سلف این دانشگاه با تغییر پیمانکار تشدید شد با توجه به اینکه هزینه پیمانکار نیز افزایش زیادی داشت. به گفته مسئولان امسال هزینه کامل سلف از 4 و نیم میلیارد تومان به 7 و نیم میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.


انتهای پیام/4084/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر