صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۱:۲۲ - ۲۷ آبان ۱۳۹۷
دشمن رماتسیم را بشناسیم؛

پاک‌سازی معده با مصرف شیره انگور

مصرف شیره انگور موجب درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های رماتیسمی می‌شود و پاک‌سازی معده را در پی خواهد داشت.
کد خبر : 326494

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، شیره انگور یکی از مواد بسیار مفید در فصل سرما برای تقویت بدن برای مقابله با سرما و ویروس‌های مختلف است. مصرف این ماده در فصل سرما که بدن احتیاج به گرما دارد برای همه افراد توصیه می‌شود چرا که مصرف شیره انگور موجب بالا رفتن حرارت بدن شده و بدن را در برابر سرما مقاوم می‌کند.


بر اساس این گزارش، فواید شیره انگور مانند خرما می‌ماند و مصرف آن موجب تسکین دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی می‌شود؛ خون‌سازی و پاک‌سازی بدن نیز از فواید دیگر این ماده مفید است. همچنین دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیرمفید بدن و پاک‌سازی روده و معده نیز از فواید این ماده محسوب می‌شود.


برای از بین بردن ورم‌هایی که بر اثر ضربه به‌وجود آمده است، مصرف شیره انگور توصیه می‌شود؛ از طرفی طبق گفته متخصصان طب سنتی، افرادی که بعد از انجام عمل جراحی ضعیف شده‌اند، اگر روزانه شیره انگور مصرف کنند بدن خود را به حالت عادی برگردانده و از تضعیف بدن در برابر سرما جلوگیری خواهند کرد. شیره انگور به‌دلیل داشتن ویتامین A و B ماده‌ای مناسب جهت برطرف کردن نفخ شکم است، لذا خوردن آن بعد از وعده‌های غذایی توصیه می‌شود.


بر همین اساس، افرادی که مزاج گرمی دارند نباید بیش از حد شیره انگور مصرف کنند، چرا که مصرف بیش از حد این ماده برای این افراد موجب زدن جوش می‌شود اما درمان آن هم خوردن میوه تازه است؛ از طرفی این ماده کالری زیادی دارد، لذا اگر افراد کم‌تحرک بیش از حد از این ماده استفاده کنند، وزنشان بالا خواهد رفت و عوارض قندی نیز خواهد داشت. همچنین این ماده برای افراد دیابتی نیز مضر است.


بر اساس این گزارش، مصرف این ماده هم مفید و هم مضر خواهد بود و نکته قابل‌تأمل این است که افراد کم‌تحرک نباید از این ماده استفاده کنند چرا که بیماری‌های متعددی را در پی خواهد داشت.


انتهای پیام/4110


انتهای پیام/

ارسال نظر