صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۳ - ۲۳ آبان ۱۳۹۷
در اولین دوره از رقابت؛

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی برنده جشنواره کنز شد

مخترع جوان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تلاش می‌کنیم در آینده نزدیک به یک واحد فناور دانش‌بنیان تبدیل شده و محصول بیشتر و بهتری به جامعه ارائه کنیم.
کد خبر : 325790

حسین نیک‌کار در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به اهمیت جایزه مصطفی گفت: رقابت علمی کنز امسال برای اولین بار به‌عنوان زیرمجموعه جایزه مصطفی ویژه محققین و پژوهشگران زیر 45 سال و باهدف ایجاد و معرفی نخبگان جوان جهان اسلام فعالیت خود را شروع کرده است.


وی افزود: حوزه‌های متعددی برای دریافت آثار از طرف دبیرخانه تعیین‌شده بود که ازجمله آن‌ها؛ فناوری اطلاعات، شیمی، علوم پایه و علوم پزشکی را می‌توان نام برد.


این پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: رقبای خارجی از 15 کشور جهان اسلام و رقبای داخلی از دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، تهران و علامه طباطبایی حضور داشتند و رقابت بسیار تنگاتنگ بود.


نیک‌کار با اشاره به طرح‌ ارسالی به جشنواره که موفق به کسب مقام دوم در حوزه «فناوری سلامت» شد، افزود: طرح ارسالی به این جشنواره، یک سامانه ارسال علائم حیاتی و موقعیت کاربر بوده که بر روی کیف‌های کوله‌پشتی پیاده‌سازی شده است.


وی ادامه داد: ایده طرح چنین سامانه‌ای از جعبه سیاه هواپیما گرفته‌شده تا کوهنوردان با توجه به گذر از مسیرهای صعب‌العبور دائماً در حال رصد باشند و اطلاعات آن‌ها ذخیره شود.


مخترع جوان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: سامانه ارسال علائم حیاتی که در قالب یک کوله‌پشتی طراحی و پیاده شده است با در نظر گرفتن جامعه هدف و کاربری کوهنوردان، آتش‌نشانان و دانش‌آموزان می‌تواند مورداستفاده قرار بگیرد.


نیک‌کار افزود: سامانه با ارسال موقعیت، دمای بدن، فشار جو، دمای محیط و علائم حیاتی، توانمندی ارسال اطلاعات را به یک مرکز دارا هست.


دانشجوی دکتری رشته فیزیولوژی ورزش دانشگاه آزاد واحد نیشابور گفت: امکانات این سامانه کمک می‌کند تا شرایط محیط و کاربر مورد آنالیز قرارگرفته و از بروز اتفاقات غیرقابل‌جبران، جلوگیری کند و قابلیت نصب بر روی تمام کوله‌پشتی‌ها را دارد.


برنده جایزه کنز در پایان افزود: تلاش می‌کنیم در آینده نزدیک به یک واحد فناور دانش‌بنیان تبدیل‌شده و محصولات بیشتر و بهتری به جامعه ارائه گردد، در همین راستا از مدیران دانشگاه آزاد اسلامی درخواست دارم که بیش‌ از پیش زمینه‌ها و تسهیلات مورد‌نیاز را برای توسعه و عرضه محصولات دانش‌بنیان را فراهم کنند و دانشجویان را مورد حمایت قرار دهند.


انتهای پیام/       


 


انتهای پیام/

ارسال نظر