صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۱ - ۲۲ آبان ۱۳۹۷
سخنگوی وزارت بهداشت:

شیوع بیماری‌های عفونی در مناطق زلزله‌زده نداشتیم

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: هیچ‌گونه شیوع بیماری عفونی در مناطق زلزله‌زده نداشتیم.
کد خبر : 325404

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ایرج حریرچی پیش‌ازظهر امروز در نشست خبری تشریح اقدامات دولت به مناسبت سالگرد زلزله کرمانشاه به افتتاح و بازسازی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در این استان اشاره و بیان کرد: براساس سنجش‌های صورت‌گرفته 7 هزار و 350 مصدوم زلزله کرمانشاه در کمتر از 20 ساعت به مراکز درمانی منتقل شدند که باتوجه به تاریکی شب و عدم امکان پرواز بالگرد یک رکورد جهانی است زیرا عملیات انتقال مصدومان و جستجوی متوفیان در کمتر از 20 ساعت به پایان رسید و حتی یک مورد مجروح و متوفی بعد از اعلام پایان عملیات کشف نشد.


سخنگوی وزارت بهداشت گفت: 6 بیمارستان سیار در کمتر از 15 ساعت تجهیز و راه‌اندازی شد و به همت پزشکان و پرستاران 2 هزار و 893 بستری در بیمارستان های استان کرمانشاه داشتیم و 428 مصدوم به خارج شهر منتقل شدند و یک‌هزار و 980 عمل جراحی در کمتر از سه روز انجام شد.


وی افزود: در طول مدت زلزله یک‌صد عمل پیوند عضو موفق صورت گرفت که یک رکورد است و حتی در طول این مدت خبری مبنی بر کمبود دارو یا خون و تجهیزات پزشکی نداشتیم.


حریرچی با تاکید بر اینکه هیچ بیماری واگیری در این مدت شایع نشد، اظهار کرد: غربالگری‌های بهداشتی و روانی در استان صورت گرفت به‌طوری‌که 210 هزار نفر غربالگری بیماری‌های روانی صورت گرفت که 100 هزار معاینه از سوی وزارت بهداشت انجام شد.


وی با اشاره به اینکه 274 روانشناس در قالب 37 تیم روانشناسی به استان کرمانشاه اعزام شدند، افزود: در طول این مدت داروها به صورت رایگان به بیماران سرپایی ارائه شد که معادل 90 میلیارد تومان هزینه داشت البته این رقم غیر از ارائه دارو به بیماران بستری است.


سخنگوی وزارت بهداشت یادآور شد: 190 باب واحد بهداشتی و درمانی ما در زلزله کرمانشاه آسیب دید که مراکز بهداشتی و درمانی تا خردادماه کاملاً تجهیز شدند و 45 خانه بهداشت و هفت مرکز جامع سلامت احداث شد که تاکنون 30 واحد آن افتتاح و بهره‌برداری شده و بیمارستان سرپل ذهاب نیز مقاوم‌سازی شده و در طول دو هفته آینده از سوی وزیر بهداشت افتتاح می‌شود.


به گفته حریرچی، بیمارستان قصر شیرین بازسازی شد، خیرین کاشان بیمارستان 50 تختی در دست ساخت دارند، بیمارستان 96 تختخوابی از سوی بانک‌ها در اسلام آباد غرب و بیمارستان 32 تختخوابی ثلاث باباجانی در حال ساخت است.


حریرچی در پاسخ به خبرنگار آنا مبنی بر شیوع بیماری‌های واگیر از جمله عفونت‌های زنانه در استان کرمانشاه به دلیل کمبود حمام و سرویس بهداشتی گفت: از همان ابتدای زلزله سنجش‌ها و پایش‌های وزارت بهداشت آغاز شد اما به طور کلی گزارشی مبنی بر افزایش و شیوع بیماری‌های واگیردار و عفونی از جمله آنفلوآنزا و بیماری‌های عفونی ادراری نداشتیم.


وی افزود: در همان مقطع وسایل بهداشتی لازم و اختصاصی بانوان به طور کامل از سوی وزارت بهداشت، هلال احمر و خیرین در بین زلزله‌زدگان توزیع شد و کمبودی در این زمینه نداشتیم.


سخنگوی وزارت بهداشت گفت: هیچ گزارشی مبنی بر شیوع عفونت ادراری در مناطق زلزله‌زده نداشتیم و حتی بیماری‌هایی مانند سالک و گزش حشرات که پیش از این در استان کرمانشاه وجود داشت در بررسی‌های کنونی به طور معنا‌داری کاهش یافته و جای نگرانی نیست.


انتهای پیام/۴۰۴۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر