صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۲ - ۲۲ آبان ۱۳۹۷
کارشناس مسائل سیاسی:

برای مقابله با تحریم‌های آمریکا باید نگاه به شرق را تقویت کرد

کارشناس مسائل سیاسی گفت: برای مقابله با تحریم‌های آمریکا باید در کنار توجه به توامندی‌های داخلی، نگاه به شرق یعنی روسیه، چین و آسه‌آن را تقویت کرد.
کد خبر : 325346

حسین متفکر در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در ارتباط با تدابیر دولت در مقابله با سیاست‌های خصمانه آمریکا و آغاز دور دوم تحریم‌ها گفت: اختلافات جمهوری اسلامی ایران با آمریکا در سطوح ژئوپلیتیکی، ژئواستراتژیک و تاکتیکی است و این اختلافات همیشه باقی خواهند ماند.


وی با بیان اینکه در طول 40 سال گذشته تحت عناوین مختلف مورد تحریم قرار گرفته‌ایم افزود: البته این تحریم‌ها در دوره ترامپ گستره بیشتری پیدا کرده اما برای مقابله با این تحریم‌ها ابتدا باید به توانمندی‌های داخلی و استحکام قدرت درونی نظام توجه کرد.


استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز ادامه داد: در سطح بین‌الملل می‌توانیم متمسک به منشور سازمان ملل باشیم و برخی از اصول آن می‌توانند متسمسک شکایت‌های ما قرار گیرند، هرچند برخی از آن‌ها به نتیجه نمی‌رسند اما از لحاظ حقوقی، سیاسی و مقابله با جنگ روانی دشمن تأثیرگذار هستند. باید در کنار این موارد نگاه به شرق یعنی روسیه، چین و آ.سه‌.آن را تقویت کنیم و همچنین روابط خارجی جمهوری اسلامی با همسایگان رشد بیشتری یابد. امروز با عراق، افغانستان، قطر و پاکستان روابط خوبی داریم و بهتر است که در زمان تحریم، توسعه رابطه تجاری با کشورهای دوست هدف‌گذاری شود و به مرور زمان پول‌های ملی در مبادلات تجاری مورد استفاده قرار گیرند تا دلار از صحنه مبادلات بین‌الملل حذف شود.


این کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر ضرورت تمرکز دولت بر اقتصاد فرهنگی گفت: اگر اقتصاد فرهنگی تقویت شود، به‌طور قطع وابستگی کشور به درآمدهای نفتی قطع خواهد شد و دولت باید مجوزهای لازم برای تأسیس مؤسسات آموزشی و فرهنگی که تأثیرگذار در اقتصاد فرهنگی هستند را صادر کند تا اشتغال و رشد اقتصادی ایجاد شود.


وی در پایان خاطرنشان کرد: هدف دشمن از این تحریم‌ها این است که مردم را به مقاومت مدنی علیه نظام تحریک کند اما در داخل کشور چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد و دولت بهتر است با در نظر گرفتن شرایط با مردم صادقانه صحبت و همچنین بخش خصوصی را وارد صحنه کند.


انتهای پیام/4079
     


انتهای پیام/

ارسال نظر