صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۰ - ۲۱ آبان ۱۳۹۷
فرمانده انتظامی دشتستان:

مبارزه با اعتیاد مستلزم جهاد همگانی است/ لزوم هوشیاری مردم

فرمانده انتظامی دشتستان مبارزه با اعتیاد را مستلزم جهاد همگانی دانست و بر لزوم هوشیاری مردم در مواجهه با این معضل تأکید کرد.
کد خبر : 325188

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دشتستان، سرهنگ سیدجواد رضوی درکارگاه پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر که با تلاش معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان برگزار شد، بیان کرد: دانشگاه‌ها در پیشگیری از اعتیاد و آگاهی‌بخشی به جوانان وظیفه مهمی بر عهده دارند؛ زیرا جوانان با تشکیل خانواده، پدران و مادران فردا هستند و شناخت موضوع اعتیاد، علائم و دلایل آن موجب حفظ و ایمنی بیشتر آنان در برابر این بلای خانمان‌سوز می‌شود.


وی با تأکید بر اثرات سوء مصرف مواد مخدر در جامعه تنها راه ریشه‌کن کردن یا کاهش مصرف آن در کشور را همکاری همه مردم، ارگان‌ها، سازمان‌ها و ادارات مربوط عنوان کرد و گفت: مبارزه با مواد مخدر به‌دلیل سود بالای اقتصادی برای سوداگران آن و متناسب‌نبودن جرم با مجازات و آزادی چندین باره مجرمان پس از طی‌کردن محکومیت خود و بازگشت به اجتماع بسیار مشکل است؛ بنابراین علاوه بر لزوم هماهنگی بیشتر بین ارگان‌های مربوط باید از طریق فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی به مردم تقاضای مصرف را در کشور کاهش دهیم.


رضوی با دسته‌بندی انواع مواد مخدر و توضیح آنها، اعتیاد را وابستگی جسمی و روحی فرد به مواد مخدر دانست و تصریح کرد: پیامدهای استعمال مواد مخدر علاوه بر نابودی سلامت جسم و روح انسان باعث خسارات اقتصادی و اجتماعی متعددی به جامعه می شود که ارتکاب اعمال منافی عفت، شیوع بیماری‌ها و افزایش طلاق فقط بخشی از آسیب‌هایی است که متوجه جامعه ماست.


فرمانده انتظامی دشتستان با تأکید بر لزوم هوشیاری مردم در مواجهه با این معضل بیان کرد: جدیداً و با توجه به گسترش فضای مجازی در زندگی‌ها، فروشندگان مواد مخدر سعی در فروش این مواد در قالب انواع داروها و لوازم بهداشتی و یا حتی خوراکی می‌کنند که باید در این مورد بسیار دقیق و حساس باشیم تا در دام آنان گرفتار نشویم.


وی انواع بیماری‌های مزمن مانند کمردرد و درد پا، غم و اندوه و مصیبت وارده به فرد، اضطراب و استرس و افسردگی، مشکلات شخصیتی، عوامل محیطی نامساعد، بیکاری، کنجکاوی، آزادی بیش از حد در خانواده را بخشی از علل گرایش به اعتیاد در خانواده ها دانست.


رضوی خاطرنشان کرد: باید برای پیشگیری از ابتلا به اعتیاد به مواد مخدر از رفتارهای پرخطر مانند شرکت در جمع‌های ناآشنا و میهمانی‌ها، استعمال سیگار و قلیان و مصرف خودسرانه دارو جلوگیری کرد و در عوض با ورزش، تغذیه مناسب، روابط اجتماعی سالم، شرکت در مراسم مذهبی و فرهنگی، مطالعه و تفریحات سالم فردی مفید و مؤثر برای جامعه خود باشیم. 


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر